Tuesday, November 9, 2010

Dracula din Florida

Poza am facut-o in parcarea postei de la capatul (la propriu) Americii si eu as zice ca posesorul este roman. Zic asta ca este numar de inmatriculare (de Florida) asortat la un BMW.
Pentru ca asta e marca dupa care se recunoaste un roman in USA. Si daca nu-i roman, atunci eu bag un deget in foc ca-i frate de peste Prut, ca eu moldovean (din Republica) fara biemdabalieu inca n-am vazut in America!

4 comments:

Sofie said...

Hahaha, aici orezimea e cu bmw-urile si mertzanele ... of, si cum le chinuie pe autostrazi, ca majoritatea is paraleli cu sofatul.

eM said...

Eu am dat peste "BABAKUL" din Colorado Springs, n-am apucat sa-i fac poza, dar am presupus ca este de-al nostru :)

Ma bucur sa te citesc Flavius, si multumesc pentru pozele si povestile din locuri atat de frumoase!

Unknown said...

Dracula e brand international totusi :D

Flavius Ţerbea said...

@sofie: eu am auzit din "surse vancouverene" ca orezarimea ar avea bani ca-s zgarciti rau si mananca numai orez. ete ei al naibii chinejii astia. si le place automobilu' nemtesc carevasazica, hm. asa se fac banii...

@eM: multumesc frumos pentru aprecieri! :)

@Spoiala Cristian: perfect de acord cu brandul international. Dupa masina, dupa frezura si alura, dupa sapca si dupa fler eu zic ca era de-al nostru, balcanic. DA' poate ma insel. SI nici nu-i importanta natia posesorului auto la urma urmei. sanatos sa fie si sa-i mearga masinuta.