Tuesday, November 30, 2010

WikiLeaks si Romania

1 Decembrie este Ziua Nationala a Romaniei, zi de sarbatoare legala (sau federala cum ar zice americanu') si deci, nelucratoare pentru unii si prilej numai bun de petrecere la umbra caloriferului de aluminiu pe stil nou sau de fonta pe stil vechi pentru altii.
Eu voi merge la munca, le voi spune tuturor ca it's Romania's 4th of July Day si sa ma lase in pace cu intrebarile lor legate de rolul nostru in lume pentru ca gimnastica inca nu si-a revenit, orfelinatele arata mai bine, suntem aliati in Alianta (NATO) si inca nici nu au aparut pe WikiLeaks documentele care sa distreze romanii prin sinceritatea angajatilor ambasadei Americane la Bucuresti.
As fi scris si de cum am luat eu teapa...asta, cum am petrecut eu anul trecut de 1 decembrie si cum as putea lua din nou teapa...asta, sa ma distrez din nou in aceiasi locanta dar nu scriu ca nu vreau sa ma pun rau cu nemtii, da?
Eu doar ce vreau acum sa spun e un simplu LA MULTI ANI si ca urari de zi nationala a Romaniei as zice, de departe si fara nici o suparare din partea nimanui: Romania, fa-te curata, ramai frumoasa, desteapta si traditionala, incearca sa nu mai furi si invata odata sa te comporti -macar cat de cat- normal. Ca Ardealu' nu ni-l ia nimeni si sunt si mandru ca-s roman, got it?

1 comment:

adrianagianinna said...

No ase'