Monday, April 26, 2010

Hibernare

Deci...carevasazica...voi reveni in curand pe micile ecrane.
Deocamdata sunt in revizie dar sper ca voi mai presta aici la un moment dat.
Spor si sanatate.

10 comments:

Danangib said...

Sanatate si noroc!
Te asteptam cu interes.

Lucian said...

intelegem, intelegem... :)

Anonymous said...

Buna Ziua!
Ma numesc Vlad si sunt de la Radio Whisper (anti manele) un radio dedicat bloggerilor si celor din jur.
Am vizionat blogul dumneavoastra cu atentie si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit.
Cuvinte alese, subiecte frumoase si pe placul vizitatorilor.
Felicitari pentru blog chiar este frumos.Incep sa il citesc cu drag.
Noi cei de aici de la radio whisper promovam articole la diversi bloggeri si astazi am promovat un articol de-al tau am spus si sursa de unde vine articol am deschis si un subiect pe acest articol.Poti sa ne recomanzi orice articol si noi o sa il promovam.Muzica difuzata este diversa, fara manele si necenzurate.
Emisiuni amuzante, stiri simulte altele.
Va propunem sa adaugati link sau banner al siteu-lui nostru pe blogul dumneavoastra.Daca ai avea placerea si ai dori sa ne sustii cu acest proiect de radio,sa facem o posibila colaborare.Vrem sa iti luam interviu daca ne acorzi timpul tau si o sa incepem sa luam la mai multi bloggeri minunati si foarte multi sunt plin de idei,sa vedem cum gandesc,noi suntem aici on cu muzica pentru voi.
Avem in vedere sa facem o treaba mare si fara tine si fara bloggeri nu putem de asta trebuie sa ne ajutam unul pe altu.Poti propune orice articol pentru radio whisper.
Suntem Respectosi,ajutam unde este nevoie si am dori sa vorbim poti adauga id-ul nostru radiowhisper_com schimbam o vorba,o ideie etc.
P.S:(Avem nevoie de oameni in radio sa fim cati mai multi sa facem o echipa mare cred ca ai un talent aparte si poate ai vrea sa ne ajuti in domeniul care iti place tie).
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,Nu am scris site-ul sa nu zici ca facem spam e un mesaj adevarat si gandim inainte de-a scrie! Si suntem alaturi de tine.
Iti multumesc pentru timpul acordat!Vorbim pe meseneger pe id-ul radiowhisper_com sau ne poti scrie pe radiowhisper_com@yahoo.com.Iti uram numai bafta in ceea ce faci.Va Multumim.
Coordonator Whisper
Savu Vlad Alexandru

ela grotaa said...

Hibernare placuta si te mai asteptam :) te citim cu interes...

Anonymous said...

prietenii buni la nevoie si bucurii se cunosc voi sa fiti sanatosi si nu utati ca sint citva oameni care va iubesc se gindescla voi si se roga pentru voi aceea niciodata nu va vor scoate de la inima si din suflet!

amalia said...

Sa nu hibernezi mult, da?
Multumesc anticipat.

Anonymous said...

Cetatene Flavius,

Bune, rele, ne obisnuisem sa le impartasesti cu noi.

Acuma ce sa zic, hiberneaza daca e necesar dar nu uita ca dupa orice iarna vine si primavara.

Monica said...

am venit sa sterg praful. multumesc pentru intelegere.

Lola said...

Tu chiar ai uitat ca ai blog?

cristina turcescu said...

O facilitate deosebita pentru atragerea de vizitatori din strainatate este includerea unui script de traducere instantanee a sitului dumneavostra in peste 30 de limbi de circulatie internationala. Tot ce trebuie sa faceti este sa includeti un mic cod, oriunde in paginile site-ului dumneavoastra.

Acest cod, impreuna cu un exemplu de utilizare poate fi gasit la adresa http://www.anunturibucuresti.ro/traducere/ .

Acest cod este special conceput pentru site-urile romanesti si selecteaza implicit limba romana ca limba in care este scris textul original.