Friday, April 22, 2011

Sarbatori pascale pe plaiuri straine

Ati vopsit ouale? Cozonacii au crescut ca la cartea de bucate a bunicii? Mielul este taiat regulamentar la craca copacului? Hainele si incaltamintea noua este gata de a fi purtata la zi speciala? Am inconjurat deja biserica si asteptam Invierea cu lumanarea pregatitat la indemana? Recipientul pentru luatul painii sfintite si inmuiate in vin este curatat? Miroase a primavara si a linistea ulitei copilariei in zi de sarbatoare? Familia si prietenii sunt aproape, chiar daca numai in gand?
No, daca ati raspun afirmativ macar la cateva din intrebarile mele de mai sus tot nu-i rau. Ca de aglomeratia si agitatia cumparaturilor nerecomandata cardiacilor si celor cu oroare de magazine ma gandesc ca n-ati scapat.
Sincer, habar nu am cand a mai trecut un car de zile si iarasi suntem in prag de sarbatoare.
O fi de vina America, o fi de vina varsta, o fi "agitatia cotidiana", dar parca (parca?!) timpul asta prea fuge intr-un ritm mult prea nebun.
Si sa stiti ca oua vopsite, cozonaci, miel, haine, popi si biserici, paine inmuita in vin, primavara, liniste si prieteni sunt si pe meleaguri straine. Doar familia si prietenii de acasa nu sunt intotdeaua prezenti in carne si oase alaturi de noi la ceas aniversar (noroc cu limba de lemn ca mai avem fraze tip) dar incercam sa compensam si neajunsul asta cum putem. De exemplu, prietenul internet, Google, Yahoo, VoipRAider si alte companii de aceiasi natura ajuta mult, aproape ca fac parte din familie.
Asa ca, daca tot am ajuns din nou aici, va doresc sa aveti parte numai de bucurii si doresc tuturor un Paste fericit si normal!

10 comments:

Anonymous said...

Sarbatori fericite si voua!

Lola said...

Paste fericit si o primavara frumoasa si voua! cu mult drag :)

Lady Io said...

Un Paste fericit si voua!

Anonymous said...

Paste fericit si luminat, dragilor!
Oana

Purple Rain said...

Paste fericit alaturi de toti cei dragi (virtuali sau reali)! Hristos a inviat!

Roxi si Alex said...

Paste fericit cu sanatate si impliniri! Si mai vrem poze de la voi.

Corina Richmondina said...

Paste fericit, luminat, linistit si plin de speranta dragi prieteni!

Corina Richmondina said...

Paste fericit, luminat, linistit si plin de speranta dragi prieteni! Va imbratisam cu drag!

amalia said...

nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
nu
n-am facut nimic din toate astea ci am umblat aproape brambura prin San Francisco. O pereche de prieteni buni ne-am invitat in duminica de Pasti la o masa cum scrie la carte, deci am adaugat cu brio nota festiva.

o primvara frumoasa va doresc si cand ziceti ca ajungeti la Chicago?

s-ar putea sa se apropie conditiile meteorologice propice primirii de musafiri.

Flavius Ţerbea said...

@all: multumesc mult de urari.
@Amalia: am vazut ca te rasfeti prin SF si te invidiez cu sinceritate. Promit sa facem si noi. In septembrie ar fi due date-ul. Un road trip de la San Francisco la Seattle, mai exact...
Cat despre Chicago ieri ne uitam de bilete de avion...cam scumpe la inceput de iunie, sfarsit de mai. Dar cu avion, cu masina, venim ca am tot spus si am tot amanat si asa nu se mai poate.
Dam mai julte amanunt dupa ce ne stim cu "sacii in caruta"!
Distractie multa in California!