Thursday, April 10, 2008

Salata de boeuf

In caz ca va gandeati la reteta saltei de boeuf...sau poate la gustul ei...ei bine, nu cunosc reteta si nici nu sunt un mare fan al ei. Dar am auzit o istorioara, zic eu, destul de amuzanta pe care merita sa o amintesc.
Pe aici, prin America, se obisnuieste ca dupa slujba de la biserica (inclusiv ortodoxa) sa se ia masa la comun...aduce fiecare ce poate...mancare, sucuri, fructe etc. Si un romanas de-al nostru, mai pretentios la mancare, nu prea indrasneste, in general, sa manance de la oricine asa ca prefera sa haleasca ce aduce nevasta-sa. Si, cum omului ii era foame, se repede dupa ce se termina predica la mancarea ce o adusese nevasta-sa...si surpriza! Unele muieri de pe la aranjarea mesei...americance neaose...ce-au gandit ele; sa incalzeasca respectiva salata de boeuf la cuptorul cu microunde!!! Va dati seama ca nu mai era mancabila si saracu' om a rabdat de foame pana a ajuns acasa peste cateva ore.
Deci, in concluzie, salata de boeuf nu prea e buna incalzita la microunde. Cred...ca nu sunt curios sa incerc pe propriile papile.

No comments: