Tuesday, January 6, 2009

Ce nu-mi place in America - episodul 1

Da, nu toate sunt roz bombon in America!
De exemplu, uscatul rufelor! Asta ma termina pe mine...ca ne uscam hainele la masina si multe se "uzeaza" dupa cateva uscari intensive...pe modulul "Normal", ca pe "No heat" sau "Delicate" le cam scot ude si pe "Permanent Press" nu le pun ca sa salvez mediul, economisind ceva energie si apa...plus ca inca nu sunt exact lamurit ce face in plus (sau in minus) nenea permanent press asta, ca sa fiu sincer pana la capat.
A, si poate ca e doar in imaginatia mea sau nu: hainele pe care le-am adus de acasa s-au stricat mult mai repede decat cele luate de aici! Or fi facute hainele americane (Made in China, Trinidad, Honduras, India, Belarus, Republica Dominicana sau alte "n" tari in curs de dezvoltare) special pentru a rezista la uscarea in masini care le invart si incalzesc pana iese si ultima picatura de apa din ele?!
Unde sunt sarmele alea de uscat rufele de pe balcoane cum era la mama acasa?!
Plus ca erau mult mai ecologice si nici nu se compara mirosul ala de rufa pusa la uscat la soare cu asta de diverse chimicale dulcege...
Parerea mea.

4 comments:

ioana said...

Auzi, dar daca le iei frumos in traista si le usuci pe balcon ce-ti fac astia? vine politia?

Flavius Ţerbea said...

Ioana, nu cred ca vine dar nu avem balcon! Si nici nu prea sunt cladiri multe cu balcoane...eventual pe sarma, in spatele casei/blocului.
Partea buna e ca scapi rapid de grija hainelor...si ies si aproape calcate.

Anonymous said...

Nu vine politia, vine asociatia de locatari (poate nu vine in prima zi, dar vine) care cheama politia.
La casa ai avea o sansa sa le usuci in curte, dar n-o sa-ti mai vina :-)

Anonymous said...

Ba esti un prost. Tu chiar nu ai ce face, si ce scrie. Suferi de o boala: de a scrie toate tampeniile tale de pareri, ca sa le citeasca altii. Iara in legatura cu America. Nu meriti sa fii nici acolo. Dute inapoi in Romania unde erai vai de curu tau.