Sunday, January 18, 2009

N-am mai inteles nimic

Am primit o revista din Romania si am vazut reclama asta la apa minerala. Sa-mi fie cu iertare, ori eu nu mai inteleg nimic ori chiar nu pricep care-i chestia cu reclama asta???!!!
Cum adica sustine bucataria romaneasca? "Sandvishul" ala e bucatarie romaneasca, era o ironie fina pe care eu nu am prins-o sau...
Exact, sau ce?

3 comments:

Donazz said...

Shht.. eu cred ca e americanii, care lucreaza in subliminal, vor sa ne induca big mac-ul in cultura noastra veche de 2k de ani. Nu vezi, nici nu stiu sa scrie romaneste, pai se zice Poiana Neagra nu Poiana Negri! E clar, astia nu-s romani, ca altfel sigur ar fi pus acolo in loc de sanvis o ceafa de porc!
Aleluia!

ioana said...

Nu vreau sa vorbesc prostii, dar cred ca e vorba de o serie de reclame care apar pe la TV si in reviste cu tot felul de carnarii si carnatarii care la TV arata destul de "traditional". Cei drept, poza asta nu e chiar reprezentativa, ai primit tu revista gresita :)

Flavius Ţerbea said...

@Dona:Americanii-s de vina...mai departe nu mai zic ce spunea Tudor Chrila in cantecul ala...Si nici nu sunt de acord cu ce zicea, ce , rusii lui is mai buni?! :)
@Ioana:revista era "Lumea Femeilor"...nici nu mai stiam ca exista, de fapt. Oricum, n-am inteles deloc reclama, mi-oi fi pierdut eu perceptia reclamelor sau simtul umorului?!