Tuesday, January 27, 2009

Nu vedem Romania primavara asta!

Da, e oficial: nu vizitam Romania in (cel putin) primavara-vara asta. Extrem de mici sanse ar fi in toamna, dar improbabil. Am fost la un click ca sa luam bilete pentru sfarsitul lunii februarie dar am pus pe hartie cata lume trebuie sa vedem si cat de scurt e timpul si a dat cu virgula. Asa ca, ramane pentru data viitoare.
Asta ca sa nu mai fie discutii inutile pe acasa...

4 comments:

Amalia said...

cam asa se intampla Flaviu... asa, incet-incet... , dar important e sa fim sanatosi ca avioanele mai umbla, singura neplacere e ca is zgarciti astia cu vacantzele, parca le dau de la ei :))

Flavius Ţerbea said...

Amalia, al naibii de zgarciti astia cu vacantele...plus ca uneori chiar nu poti fi plecat mai mult de o saptamna din postul tau caldut...mai ales in vremuri de crize economice planetare!
Dar sunt avioane si dinspre Romania in America...plus ca acasa vacantele sunt nesfarsite. Sau erau?

Anca G. said...

21 de zile pe an, din care 5!!!! trebuie sa ni le luam obligatoriu in decembrie intre sarbatori si la inceputul lui ianuarie, ca asa vor ei.. Raman asa de putine, ca nu stiu cum sa mai trag de ele..

Flavius Ţerbea said...

@Anca, mama lor, dar parca in zilele astea de crize peste crize parca nici nu-ti arde de prea mult concediu. rau am ajuns, sa ne bucuram ca avem un job...ca daca nu-l avem pe asta nu se stie cat de usor il gasesti pe alalalt! :(