Monday, June 1, 2009

Boyle. Susan Boyle.

Cum pana mea a pierdut Susan Boyle finala Britain's Got Talent?! Nu ca nu or fi dansat frumos aia de la Diversity, dar nici chiar asa...
Au vrut votantii britanici sa fie originali pana la capat sau..ne-a furat arbitrii?! Plus ca, unii dintre baietii dansatori lucreaza prin IT si au rezolvat ceva telefoane/sms-uri...teoria conspiratiei sa traiasca.
Nici macar nu doresc sa fiu altfel si sa spun ca da, dom'le, da' de ce sa fi castigat gospodina aia numai pentru ca a ajuns vedeta mondiala? Pur si simplu ea era din alt film...nici macar nu avea rost sa concureze acolo, era (este) cu o clasa peste ceilalti.
Pe bune, mi-a picat fata cand s-au anuntat castigatorii. Mai ales dupa inca o prestatie meseriasa in finala...
Oricum, iese asta pe locul doi, iese nedrept ala de la American Idol pe locul doi...ce inseamna asta, locul secund e noul loc intai?! Rahat si iubire...
Macar Boyle va ramane un fenomen mondial si a aratat lumii ca se poate...

Si inca una halucinanta: Unirea Urziceni noua campiona a Romaniei la fotbal! No, asa da...ne-am cacat pe ea traditie si echipe umflate! Poate da Doamne Doamne si incepem si noi sa intelegem cate ceva din succesurile si insuccesele astea...
Cine este Unirea Urziceni?

8 comments:

Mircea said...

Si care ar fi problema daca ar iesi Urziceniul campioana? Trebuie neaparat sa ai traditie ca sa fii bun?

In orice pana la urma scorul/rezultatul ramane. Restul e parfum... :)

Flavius Ţerbea said...

@Mircea: nu e nici o problema! Chiar eram pozitiv cand am zis de traditie...Pana la urma nu putem merge inainte numai pe acest principiu. Dar intrebarea era alta! :)

Lola said...

Practic, da, cel de pe locul 2 e mai castigat.
Cel ce castiga va fi sub contract cel putin 1 an si nu va putea face decat ceea ce i se spune. Locul 2 are si el niste obligatii contractuale de indeplinit (un turneu si aparitii tv eventual) dar in rest e liber sa-si aleaga calea. ;)
Nu intotdeauna e cel mai bine sa fii primul :D

Anonymous said...

Am sa fiu sincera si am sa zic ca nu mi-a placut Susan asa de mult in semi-finala si apoi in finala. Mi-a placut tare de ea la preselectie, cand a provocat socul ala imens. Nu ma asteptam ca o femeie asa de simpla sa cante reusit.

Insa de cand a inceput sa miste din solduri provocator si sa creada femeie fatala nu mi-a mai placut. Cu simplitatea ne-a uimit, cu simplitate trebuia sa se prezinte si mai departe.

dragos_mtl said...

E invitata de Obama sa cante imnul de ziua nationala asta daca isi revine dupa problemele medicale pt care este internata.
Probabil ar fi castigat daca nu incepea sa comenteze rautacios despre ceilalti participanti si in plus tinerii au preferat in majoritatea lor Diversity.

Flavius Ţerbea said...

@Lola: Nu intodeauna e bine sa fii primul, in mod clar! dar e de preferat sa fii! :)

@Ionela: Pai cam toti au impresionat la prima auditie...restul aparitiilor au fost mai crispate!
Macar vocea ii va ramane. Si faima!
Daca tot veni vorba de prima aparitie...pai cei mai tari au fost Stavros Flatley...sau, macar cei mai haiosi: http://www.youtube.com/watch?v=7gHvATmUsSg

@dragos_mtl: asta este, majoritatea decide!

Dana said...

Bun titlu....Pai ce sa mai zici, ti se face lehamite...mai trist e ca la toate competitiile muzicale pe care le-am urmarit in ultimul timp, finalul a fost acelasi : voturile celor "multi" n-au fost de partea talentului.

Sofie said...

Uite, de-asta nu ma uit eu la reality showuri din astea, stiu candidatii de pe youtube multumita linkurilor de la prieteni si colegi ...
ca nu pricep -si nici vreme de strofocat creierii n-am - criteriile astea de votare.
Dupa mine, daca X e bun, zic si expertii ca e bun, asta e, final.