Monday, July 6, 2009

Alt picnic

Am fost la focuri de artificii (asa si asa) de 4 iulie; am fost la picnic romanesc pe ploaie duminica...organizat de mine...intelegi, aici ploua o singura zi pe vara si aia s-a intamplat exact duminica...inainte si dupa numai zile super faine au fost, sunt si vor fi, sunt convins! Numa' ieri trebuia sa ploua?! Uf, ca m-am suparat un pic ca se duce pe rapa "organizarea" mea si ca nu mai mancam micii aia facuti la mare arta de de catre autorul acestor aberatii (miel, vita, porc, condimente, lasat in frigider peste noapte, tot tacamul).
Dar nu s-a dus nimic de rapa, dimpotriva, picnicul s-a tinut, am stat tot timpul sub shelter si am tinut o umbrela de plaja deasupra gratarelor pana au fost gata. Ne-am adunat cam 30 de romani verzi din Hampton Roads, ne-am simtit foarte bine si de data asta! Deci, se poate.

Seara nu ni s-a mai prelungit (cum era planuit) cu un concert Aerosmith in Virginia Beach pentru ca celebra trupa si-a reprogramat in ultimul moment prestatia din cauza de accidentare a unui membru. Probabil junghiurile batranetii... Si cat mai asteptam eu sa ascult Dream on (dati click pentru ascultare) live! Asta este, se mai intampla...
Si gata cu distractia pe o perioada...sper ca foarte scurta...pentru ca maine se intampla o intamplare! Asa ca, daca vreti sa-mi tineti pumnii marti pe la ora 9 in Williamsburg ( ora 16 in Sibiu) as aprecia gestul!
Ne vedem un pic mai incolo.

PS Eu nu am facut poze la picnicul asta, dar altii au blitzuit printre norii aia, poate o sa pun poze de acolo dupa ce le primesc. Pana atunci, pun o poza veche de vreun an cu mine, ca sa nu ma uite chiar de tot ai nostri...

3 comments:

Anca G. said...

Bafta la ora 9!

Lady Io said...

Cred ca a trecut deja, dar sper ca e bine. Ne tii la curent?

Lola said...

Sper ca totul e bine! sa pui un update, ca ne pasa :)