Thursday, October 29, 2009

Aproape bine

N-am mai scris despre "aventura" noastra in Romania de anul asta pentru ca dupa ce ne-am pus cat de cat pe picioare (sambata...cu 3 zile inainte de plecarea inspre USA) am zis sa recuperam timpul pierdut si sa mai facem ce aveam oarecum planuit si n-am mai intrat deloc pe net.
Unele chestii am mai apucat sa le facem (intalniri cu o parte din familie si o parte din prieteni), altele le-am facut asa si asa (sa mancam tot felul de chestii pe care le gasim mai greu in America) si multe nu le-am facut deloc (sa bem bere si vin romanesc cu prietenii, sa lenevim la povesti cu neamurile, sa facem poze, sa ne cumparam chestii, sa mergem la cateva sedinte de masaj, sa vedem muntii de aproape, sa ne plimbam pe strazile Sibiului si Mediasului, sa facem cumparaturi, sa ne mai intalnim de cateva ori cu prieteni dragi si neamuri apropiate...stiu ca am mai zis de asta, dar vroiam mai mult, sa incercam toate restaurantele si crasmele din judetul Sibiu, sa mananc multe prajituri de cofetarie, sa aud sfarait de carne facuta pe sarmele alea care se folosesc la sudura, sa-mi vad verii si nepoatele, pe Dani Baltat si multe altele pe care le-am uitat).

Macar acum suntem acasa, in Williamsburg, cu toti dintii in gura, extrem de obositi dupa drum, slabiti vai mama noastra, dar aproape complet sanatosi si gata sa mergem la lucru, pentru ca atata vacanta la pat poate strica... A, si cu bicicleta mea smechera care lipseste din scara blocului si cu cutia postala cu o noua incuietoare, la care, deocamdata, nu avem cheie...ca inca nu a ajuns aia de la biroul de inchirieri ca sa o intreb ce se intampla aici!!!
O sa revin cu impresiile (finale?) din Romania zilele astea dar pot zice cu mana pe inima ca, in afara de revederea cu cei dragi, cel mai fain in excursia din Romania a fost dupa-amiza si seara de alaltaieri petrecuta pe strazile, in bisericile, cafenelele si carciumile incredibile din Viena!

10 comments:

Lola said...

Bine-ati revenit si bine ca va simtiti mai bine.
Imi pare atat de rau ca s-a intamplat asa, ca nici n-am cuvinte. :(
Data viitoare poate apucati sa faceti tot ce v-ati propus.

Dana said...

Bine v-ati intors acasa ! Sanatate multa si chef de munca. Ai un premiu de toamna de la mine, mergi la postul cu "Premiu de toamna".

Lady Io said...

Bine ati revenit! Imi pare rau ca ati petrecut in felul asta vacanta in Romania - era chiar prima intoarcere dupa plecarea voastra, nu?
Dar ma bucur ca sunteti bine.

Flavius Ţerbea said...

@Lola - chiar ca e bine ca am revenit! :)
De parut rau ne pare si noua ca ni s-au intamplat tot felul de chestii neplacute in vacanta asta dar nu putem noi alege ce si cum. O fi fost un semn...

Flavius Ţerbea said...

@Danangib: Daca mi-ar fi zis careva acum cativa ani ca voi numi America "acasa" i-as fi spus sa mearga sa se caute la cap. Acum, da, simt ca m-am intors acasa. Desi, si Romania va fi mereu acasa, indiferent de intamplari mai mult sau mai putin placute.
Multumesc tare mult pentru premiu!

Flavius Ţerbea said...

@Lady Io: Eu am mai fost scurt (4 zile) anul trecut si nici atunci nu am fost scutit de intamplari neplacute, dar nu chiar ca astea de anul asta... Dar la Maria a fost prima oara dupa aproape 3 ani.
Acum suntem bine si parca nici nu regretam ca am fost in Romania. Am ramas cu dintii (bine) lucrati si cu scurtele intalniri cu oameni dragi. Daca ne simteam si bine dpdv al sanatatii atunci era aproape perfect. Vorba aia: decat bolnav si sarac, mai bine sanatos si bogat. Sau combinatii ale starilor respective. :)

Unknown said...

Ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine si sper ca data viitoa ..cand va fi, sa fie mai bine. Oricum eu ma bucur ca am apucat sa va vad si va doresc multa sanatate
Cuk :P

Monica said...

În caz că vă mai trebuie (acum că sunteţi iar bine) să fiţi optimişti: mă gândesc că tot mai bine e să boleşti la mama acasă, că are cine să te grijească, să-ţi puie o compresă, să-ţi dea supă de pui, decât la tine acasă cu soţia/soţul la fel de beteag/ă.

Flavius Ţerbea said...

@Cuk: si noi ne-am bucurat mult sa va vedem si sper ca data viitoare sa iesim si in clubul ala! :)

Flavius Ţerbea said...

@Monica: clar ca e cel mai bine sa bolesti la mama soacra acasa! Cu conditia ca sa nu fie si ea bolnava...ceea ce a fost...numa' ca a prins curaj cand ne-a vazut pe noi...