Friday, October 30, 2009

Egalitatea avantajului la serviciu

O chestie amuzanta, pe un afis discret, in autobuzul care ne ducea intre terminalele aeroportului din capitala americana...citez din memorie:
Baieti, daca doriti sa va gasiti linistea interioara si sa va rugati sau sa stati la caldura avem o capela deschisa 24 din 24 in incinta IAD-ului
(IAD este denumirea aeroportuaristica a Washingtonului...de exemplu, noi am zburat la un moment dat de la VIE la IAD).
Toata lumea este invitata, nu tinem cont de preferinte si de religii. Avem si program special, dedicat catorva religii mai de Doamne ajuta, dupa cum urmeaza: marti la 10 avem slujba de catolici, joi la 4 pentru protestanti, vineri la 10 pentru islamici si in fiecare zi, de la 12, vine un domn rabin ca sa zica de noroc si nu numai.

Avantajul de a conduce si a fi baiat destept, ar putea zice unii...

6 comments:

Amalia said...

mi-a placut!

to-morrow said...

E clar o dovada de Political Correctness, ca sa impace toate neamurile; aproape toate - ca budistii, de exemplu, vad ca nu sunt trecuti aici :)

Anonymous said...

...da, foarte clara dovada, mai ales daca remarci si fontul bold (tot italic, dar bold) folosit de mr. T... LOL !
b

Flavius Ţerbea said...

@amalia: m-a amuzat si pe mine. Ca in rest eram oricum bucuros ca am ajuns in America! Nu credeam eu sa traiesc vremuri de astea, ciudata viata...sa te bucuri cand pleci de la stramosi si sa simti ca ajungi acasa printre straini. Al naibii, da' asa am simtit...inca din avion imi placea cum se vad pomii aia din Virginia! Si turnurile de apa...

Flavius Ţerbea said...

@to-morrow: Pai la cati asiatici sunt in aeroporturi s-au gandit ca ar trebui construita o capela prea mare si au zis sa nu riste sa-i adune la un loc, ca apoi nu mai pleaca. Multi chinezi (asiatici, ma rog)...pana si in Sibiu am vazut o gramada. Da' capela budista nu vazui inca, dar e pe vine, parca vad!
Da' nici de astia ai nostri, care ne rugam la icoane, n-am vazut sa scrie in autobuzul ala! Sa vezi ca astia au ceva cu noi! :)

Flavius Ţerbea said...

@b: extrem de clara, bloduita si italica, nu alta! :)