Saturday, October 10, 2009

Mi-a scris Obama...

...mie si altor câtorva milioane de persoane (probabil) care si-au pus la bataie (benevol) adresa de email. De fapt, imi scrie si Obama si Michelle si David Plouffe (seful lui de campanie printre altele) si guvernatorul democrat de Virginia si multi alti democrati verzi de pe plaiuri americane. Asta nu inseamna ca eu fac politica, doar mi-am dat adresa cand mi s-a spus ca in schimb primesc un abtibild cu Obama, cu ocazia alegerilor.
Si da, aici sunt un pic rau, am citit eu mai demult undeva ca un tip se lauda ca i-a scris personal Obama sa-l anunte ca este invingator in alegeri. Sure...
Si ca sa fac dovada ca mi-a scris, dau un copy/paste si voila (macar mi-au scris numele corect):

Flavius --
This morning, Michelle and I awoke to some surprising and humbling news. At
6 a.m., we received word that I'd been awarded the Nobel Peace Prize for 2009. To be honest, I do not feel that I deserve to be in the company of so many of the transformative figures who've been honored by this prize -- men and women who've inspired me and inspired the entire world through their courageous pursuit of peace. But I also know that throughout history the Nobel Peace Prize has not just been used to honor specific achievement; it's also been used as a means to give momentum to a set of causes. That is why I've said that I will accept this award as a call to action, a call for all nations and all peoples to confront the common challenges of the 21st century. These challenges won't all be met during my presidency, or even my lifetime. But I know these challenges can be met so long as it's recognized that they will not be met by one person or one nation alone. This award -- and the call to action that comes with it -- does not belong simply to me or my administration; it belongs to all people around the world who have fought for justice and for peace. And most of all, it belongs to you, the men and women of America, who have dared to hope and have worked so hard to make our world a little better. So today we humbly recommit to the important work that we've begun together. I'm grateful that you've stood with me thus far, and I'm honored to continue our vital work in the years to come.

Thank you,

President Barack Obama


Eu doar mai zic felicitari pentru premiul asta luat in avans, apreciez ca n-au cerut nici o donatie de data asta si atasez o poza cu cumnata-mea care se da cu barca prin jurul Vancouverului.
No, ziceti si voi, nu mai fain e acolo decat in judetul Sibiu si toate satele din Mures si Bistrita?!

Da, da' acolo stau chinezii nostri...

12 comments:

Nicole said...

Si mie mi-a scris Basescu ca saptamana viitoare se duce la Targul branzei in coaja de mesteacan, si daca vreau sa merg si eu sa ma fotografiez cu el...

ina bixade said...

eu am blocat email-lul lui obama ca ma saturasem de atitea mesaje de la el si casa alba:)

Flavius Ţerbea said...

@Nicole: si mergi? :)
Si, Doamne iarta-ma, ce festival este ala ca tare fain suna?!

Flavius Ţerbea said...

@ina bixade: daca imi mai cer donatii o sa-l blochez si eu. Daca nu, nu.

d said...

@Flavius @Ina - puteti voi ca niste prieteni virtuali adevarti sa vorbiti un pic cu meseriasul de la Casa Alba sa ma ajute cu treaba aia :))
Hai ca sunt baiat recunoscator :)
Ca mie imi tot zice ca e ocupat si vb numa cu secretara
:)

Unknown said...

Bravo lui, adica lui Obama....primul presedinte de culoare al USA si castigator al premiului Nobel pentru pace....hmmmmm....nu-i rau pentru inceput. Deci sa inteleg ca in restul anilor din mandatul lui trebuie sa ne asteptam la multe asemenea...hai sa le zicem victorii.

Dar cum eu nu traiesc in State iata ca pun si eu ceva aici cu care noi romanii sa ne mandrim: Doina românească, alături de tango în Patrimoniul Intangibil al omenirii :)) Iata si link-ul unde puteti afla mai multe: http://www.realitatea.net/doina-romaneasca--alaturi-de-tango-in-patrimoniul-intangibil-al-omenirii_631797.html

Toate cele bune si sanatate!

Flavius Ţerbea said...

@d: eu m-am cam certat in ultimul timp cu Obama dar o sa incerc mai incolo, dupa ce ne-om impaca. Poate iti rezolv si tie si la inca un prieten problema aia arzatoare. ;)

@Elena: Da, eu cred ca este un premiu pentru speranta pe care Obama a dat-o unei felii bune din lumea asta. Acum daca speranta moare si se si preda vom trai si vom vedea.
SI multumesc pentru link si urari de bine si tie si sa mai vii pe aici. :)

d said...

nah ,deocamdata zic Multumesc ...si ma revansez mai incolo :)

morbo said...

ce vancouver, ala-i lacu gatu berbecului toata ziua
si la mandra-i destul de fain

Lucian said...

e muuult mai fain acolo decat aici :)

Flavius Ţerbea said...

@morbo: asa e. V-am pacalit ca e poza facuta in Canada! De fapt, e facuta la Gatu Berbecului si la Mandra. Not! :)
Si chinezoaicele alea sunt localnici din Mandra si Loamnes...ca Gatul Berbecului nu stiu langa ce sat este...

Flavius Ţerbea said...

@Lucian: fain este peste tot. Dar mai curat este cu siguranta si in Canada si in SUA si in alte tari civilizate. Mai curat decat in Romania, zic. Deja m-am saturat de gunoaiele si peturile care strajuiesc fiecare sant, poiana si orice loc din natura ferit de ochii curiosilor si predispus la a fi groapa personala de reziduuri a vreunui nesimtit! :(