Friday, October 16, 2009

Primele impresii din Romania

Hai sa zic primele impresii din Romania (la nici 18 ore de la aterizarea pe pamant natal): Austrian Airlines ofera mese foarte bune pe avion, are piloti indemanatici si aeroportul din Viena este in plin santier. Si Sibiul se vede foarte fain din aer: cu blocuri colorate, cu ape si munti, cu centrul istoric ca in materialele video de promovare pe Eurosport, cu multe fabrici noi si cu stane de oi in gardul aeroportului.
De la sol se vede gri, resemnat, inghesuit, friguros, ingust, femei frumoase, cimitire cu noroi si prea mult beton, spital intunechos, emisiuni tv pe care nu le prea inteleg (desi Busu inca mai prezinta vremea la Pro TV!!!) si mancare buna.
Astea sunt doar primele impresii si care se vor mai colora odata cu imbunatatirea timpului.

9 comments:

rhodos said...

vara cred ca e mai colorat si de la sol :) pe 0 grade eu nu as scoate capul pe geam desi de la mine se vad superb fagarasii inzapeziti :)

Unknown said...

bine ai venit in Ro...sper ca apucam sa ne vedem macar odata atata timp cat stati aici....si la femeile acelea frumoase de care amintesti...sa le zici si de mine:D...glumesc....hai ca ne auzim....distractie placuta in ro

Carmen said...

Pai daca tot esti prin Sibiu nu facem un blogmeet mai mic asa?Mai stiu pe cineva care ar fi incantat sa auda niste povesti ameicanesti dar spuse live...:)

Lady Io said...

Welcome to Romania... tara tuturor posibilitatilor!

Anonymous said...

Sedere placuta in Romania!

d said...

Distractie placuta si toate cele bune la sibiencele alea frumoase !

Flavius Ţerbea said...

@rhodos: foarte fain se vad muntii si de la sol si din aer, in mod clar! Si da, vremea asta imputita nu ajuta deloc la o imagine mai colorata. Da' si cand da soarele... :)

@Silviu: multumim, multumim. Normal ca ne vedem de data asta, am si vorbit cu Simo pentru sambata dar erai la o nunta, parca. Pai toate femeile alea m-au intrebat de tine dar nu mai am numarul tau de mobil. In schimb, le-am dat adresa ta de email.

@Carmen: Mi-a scris Lucian un email si am stabilit acolo cum vom face cu intalnirea. Eu vreau, la schimb, povesti romanesti! :)

@Lady Io: multumesc. Desi posibilitatile alea uneori sunt mai greu de gasit. De exemplu, mersul cu trenul, autobuzul sau alte mijloace de transport in comun. Asta la Sibiu si imprejurimi, zic...Ca la Bucuresti macar te distrezi in ratb-uri. Si vin si frecvent acolo autobuzele! PAna una alta posibilitatile ma fac sa apelez la prieteni si taximetristi...

@Ionela: multumesc si sanatate la maxim! :)

@d: le transmit, le transmit...

Carmen said...

se rezolva :)

flavius said...

servus!
bun venit prin zona...;)
numai bine!