Wednesday, March 10, 2010

Ce este Farmville?

Gata, a venit primavara!
Azi au fost aproape 25 de grade Celsius in Williamsburg. Trai pe vatrai! Asta mai ales pentru cei care nu sunt raciti cobza, asa cum sunt eu. Dar nu-i nimic, ca o sa crestem noi mari si ne vom aminti ca am fost si bolnav cand am fost mic.
S-au decernat si Oscarurile pentru regie si cel mai bun film (parerea mea: aproape pe deplin meritat, dar deh, gusturile nu se discuta), se apropie de final si Lost, Olimpiada de la canadezi este amintire si Mondialul de fotbal african e pe vine (sa speram ca fara incidentele apocaliptice prezise de multa lume buna si nebuna), reforma sanatatii obamiene este si nu este, criza in America mai avem de dat si la altii, Toyota primeste lovitura dupa lovitura, Saturday Night Live incepe sa alterneze emisiunile bunicele cu cele mediocre, nebunia 3D te face sa platesti o mica avere pe doua bilete la cinematograf (noroc cu filmele de inchiriat ar putea zice unii...desi farmecul cinematografului nu-l reda nici cel mai smecher televizor mare si subtire), drumurile sunt tot mai rele prin Virginia (cica o sa le repare cat de curand...si-i cred), smecheria cu Facebook inca tot nu o prea pricep (socializam, socializam...dar ce pana mea este Farmvillu' ala?!), incep sa apara si capsunile cu gust de capasuna, gratarele incep sa iasa la incalzire, de 8 martie am uitat sa zic cele cuvenite doamnelor si domnisoarelor (zic acum un sincer lamultiani cititoarelor fidele si infidele), mai sunt cateva saptamani si ciocnim ouale si am incalecat pe-o sa si v-am spus cum procedeaza americanu' cand se iau impreuna (adica cand se casatoresc pentru cei care au lipsit la ora de folclor) un ficior de-a lu' unchiu Sam si o fata de-a lu' Baba Dochia si fac nunta si se fura mireasa: suna 911 si nu o fac in gluma!

Cu astea fiind spuse va doresc casa de piatra si sa nu mancati de dulce prea cu pofta.

23 comments:

Costel said...

Incearca si Netflix. Cu $10/luna poti primi 8 sau 9 filme pe luna prin posta. Cu un VCR compatibil cu Netflix, eu mi-am luat unul de $100, blue ray, poti viziona instantaneu filme de la ei, cu un DSL rapid.
Au o selectie de peste 5000 de filme la instantaneu. Peste 15000 la cele prin posta.

Anonymous said...

Si a venit politia sa vada unde a disparut mireasa?

Lola said...

Da, please, povesteste mai tare cu mireasa ca m-ai facut sa LOL tare de tot, imi vine sa sun lume sa le povestesc si lor :))

Nu stiu ce e Farmville, eu personal am intrebari mult mai puerile despre feisbuc (care inca ma da pe spate cu popularitatea lui).

Filmele 3D, da, o avere. Dar faaaaace. Sunt curioasa cu ce preturi or sa iasa tv-urile 3D, ca cica ies pe piata azi-maine. Nu ca o sa-mi iau curand vreunul, abia ce m-am dat pe HD.

Lady Io said...

Bine ai revenit!
La facebook am invatat o smecherie: poti da hide tuturor stirilor despre farmville. De cand am descoperit asta, mi-e mult mai simplu :)

Brindusa (Brinda Dasha) said...

Dragut, doar ca la noi iarna insista pe ulite, iar primavara - dupa o incercare timida, s-a retras in fata suratei ei. 8 martie inzapezit.

Purple Rain said...

25C!!! Pai asta e vreme de plaja! :))

Mircea said...

Farmville-ul e cel mai tare joc de "socializare" online de la descoperirea apei calde.

adrianagianinna said...

Fain ficior si faina treaba.Raceala a trecut,cu tone de buline cu propolis si toate coenzimele,in schimb,....'i,nu mai vine primavara odata/gradele sunt cu minus si fulguie-n draci marunt si-i imbufnat ca dracu.Cat schiat poa' sa-ncapa furanr pe fata din primavara?G.
Na,am uitat cudesavarsire ca nu-i fain sa te vaiti,da iarna asta m-a scos din uz.

Anonymous said...

Lady Io, spune-ne si noua secretul, ca ma termina astia cu Farmiville, cu acvariile, Yoville si toate neamurile lor.

Lady Io said...

@Ionela
La fiecare stire de pe facebook ai in dreapta sus un buton de Hide. Daca apesi pe el te intreaba daca vrei sa ascunzi tot Farmville-ul (sau Fishville si alte asemenea lor), selectezi Farmville si ai scapat de el :)

ketherius said...

Premiul pentru cel mai bun film a fost dat pe criterii politice. Ce ar fi putut sa aleaga intre un film care le amintea ca sunt o natie intemeiata prin genocid si dezvoltata prin poluare si distrugerea naturii si un film care le spune ca sunt o natie de eroi care fac "the right thing", hmm?


Ca dovada, filmul detine recordul pentru cele mai putine incasari ale unui film premiat pentru "best movie" - nici macar americanii nu se inghesuie sa il vada.

Anonymous said...

Lady Io, multumesc frumos; you saved the day. Am scapat de ele!

Unknown said...

a venit primavara doar la unii...la noi ninge tot la 2 zile si bate vantul de zici ca vrea sa ne duca ....eu am o mana spintecata int-un gard ..si am draci ca mi-a venit gardul de hac...asa ca mia ramas sa ma joc Framville ca macar acolo pot face ceva fara sa ma rog de altcineva sa imi tina farasul :P
Nu ati inteles nimik asa-i?

ioana said...

fara nici o legatura cu postul, dar stiu ca te interesa subiectul: am gasit cartea scrisa de dl fost ambasador rosapepe si a lui nevasta,(nu imi vine acum titlul,am un lapsus... "dracula is dead" maybe???), in libraria humanitas in sibiu,are o coperta in culorile tricolorului si cat am stat eu la un cico si am rasfoit-o, mi s-a parut chiar dragut scrisa, comico-srioso-informativo. Costa vreo 70 ron, e cam scumpa ca sa o cumpar, dar cand ma duc data viitoare la un cico o s-o rasfoiesc tot pe ea. Noroc cu librariile astea cu cafenea inclusa, ca asa mai citim si noi o carte-doua.

Flavius Ţerbea said...

@Costel: am auzit numai de bine de Netflix si poate imi iau inima in dinti si o rezolv pe problema. Chit ca inca n-am vazut toate filmele de la Blockbuster si Red Box!
Multam mult pentru recomandare.
Acum...in lipsa de film...ascult pe youtube Tudor Gheorghe cu Marine la nunta ta! :)

Flavius Ţerbea said...

@Ionela, Lola: de venit nu a VENIT POLITIA...CA LI S-A EXPLICAT DE CATRE UN ROMAN RAMAS PRINTRE NUNTASI...CU CHIU, CU VAI...CU INJURATURI SI AMENINTARI...CU CHESTII GRELE...CA E UN OBICEI ROMANESC SI CA RAPITORUL NU ARE NICI O INTENTIE SI NICI O LEGATURA CU MIREASA...DOAR A RESPECTAT OBICEIUL...ORICUM, S-AU MORCOVIT RAU MIRII, PARINTII SI NEAMURILE LUI. S-AU SPERIAT CA LE FUGE MIREASA CU UNU' DE-A EI. s-a sepriat si rapitorul de ce intorsatura puteau lua lucrurile: imaginati-va explicatii...la politie...despre rapire, alcool la bord, condus peste ronduri de flori si disturbarea ordinii publice. Astia nu se joaca si nici nu glumesc pana la noi ordine!
Dar...aviz amatorilor: daca vreti sa furati vreo mireasa explicati inainte despre ce si cum...

Flavius Ţerbea said...

@Lady Io; multumesc pentru informatia pretioasa cu smecheria cu ascunsul! Chiar m-ai facut sa ma scap de toti farmvilii, fishvilii, petvili, horoscoapele si cate si mai cate ale lor.
Chiar ma bucur ca ai zis treaba asta. Cred ca si Ionela este de acord cu mine! :)

Flavius Ţerbea said...

@Brandusa, Purpe Rain, Cruela: era si timpul sa se mai incalzeasca pe aici ca de 30 de ani (daca nu mai mult) nu a fost o iarna atat de lunga si geroasa si inzapezita si urata si deprimanta si...decat iarna asta din Virginia.
Bine ca s-a dus.

Flavius Ţerbea said...

@Mircea: eu nu te contrazic. Insa e raman la solitaire si la tetris. chit ca nu-s socializabile. eventual, doar ca dau si astea dependenta...

Flavius Ţerbea said...

@adrianagianinna: ca sa fiu sincer...hm...nici io n-am fost in apele mele pe frigurile si zapezile astea. noroc cu primavara, se fac urziciile pe dealuri si agrisele in gradina lui bunica-mea! :)

Flavius Ţerbea said...

@ketherius: da, da. americanii-s de vina! of.

Flavius Ţerbea said...

@ioana: da, da. dracula is dead este chiar interesanta. m-a facut sa si rad si sa plang(de ciuda) de cateva ori. o sa incerc sa o cumpar cand mergem la ziua vreunui american...sau cadou de craciun. o recomand oricui.
cat despre librariile cu cafenea sunt treaba super buna...mai o cafeluta, mai o carte, mai o revista...trece vremea intr-un mod total placut.

Anonymous said...

He,he,cu agrisele si cu ribizlii usurel mai prin vara,la un darab de vreme dupa ziua mea..
Cu vremea,si-aci e de bine,ca a anuntat Busu' spre 20 de grade in weekend(un adevarat festin),chit ca inca-i tot frig...
Cu socializarea ori dependentzele,ce drac sa faci/oameni suntem,iar omul,prin natura lui(era sa zic e o trestie ganditoare,numa' ca nu tot boboru'gandeste),omul deci tre' sa socializeze deci,e de bine.G.