Saturday, September 5, 2009

Inventii ASA DA si ASA NU !

Am primit si eu (in sfarsit) o leapsa! To-morrow mi-a pasat o tema de casa, cu titlul "Care sunt cele mai nesuferite şi care sunt cele mai simpatice invenţii? ".

Ca sa fiu sincer -asta fara a fi original chiar deloc- as zice ca cele mai simpatice inventii (de data recenta) sunt internetul si GPS-ul. Nici nu mi-as putea imagina acum lumea fara internet si condusul prin New York City (si nu numai) fara fratele GPS!
Dar asa, mai in general vorbind, consider ca laptele batut/sana/kefirul, Coca Cola, presa, micii, operatia de corectare a miopiei LASIK si savarinele ar putea sta la loc de cinste in topul inventilor al naibii de simpatice! A, si bineinteles, aparatul foto digital! Cred ca la astea explicatiile sunt de prisos...

La capitolul mai bine nu le-ar fi inventat as putea considera urmatoarele: oamenii rai, ingusti la minte si invidiosi, automobilul DACIA 1310 GTX, Coca Cola, sacosa de plastic, fast-food-ul si bolile de tot felul!

La subcapitolul CE MI-AS DORI SA MAI INVENTEZE BAIETII as mentiona soseaua trans-atlantica, teleportarea si saptamana de lucru de doua zile si weekendul platit de cinci.

Transmit leapsa celor care se simte cu musca pe caciula!

PS Nu am uitat de tema de casa lansata de Dana din Gibraltar, in legatura cu "orasul natal", dar inca nu am avut inspiratia necesara unui subiect atat de nebanal! Dar e pe vine...

4 comments:

to-morrow said...

Weekendul platit de cinci zile? Cred ca te-ai plictisi de atata libertate. Mai bine trei zile de weekend si patru de munca, e mai echilibrat asa :)

Dana said...

Sunt de acord cu weekendul platit de 5 zile. Tema cu orasul natal poti s-o dezvolti dupa ce te intorci de acasa (parca ziceai ca se anunta o excursie acasa), poate s-a mai schimbat ceva intre timp si nu stii...si oricum ar fi binevenite instantanee din alea amuzante de care stii tu sa faci.

Flavius Ţerbea said...

@to-morrow: sunt perfect de acord...daca altfel nu se poate...si cu alea trei zile de weekend, acum ce sa mai si zic...ne multumim cu putin! :)

Flavius Ţerbea said...

@Danangib: eu ma bucur ca cineva este de aceiasi parere cu mine si s-ar sacrifica lucrand macar doua zile pe saptamana! :)
Si da, intr-un fel astept sa vad noutati de pe strada mea, desi nu "ni se arata" nicum Romania! Cum ne facem planul si ni se aproba concedii, cum apar altele si tot asa...Dar o sa scriu si daca da si daca nu, si cu instantanee sau, daca nu, doar cu imagini povestite.