Monday, September 28, 2009

Planul de depopulare a lumii

Aoleu, fiti atenti ca am pus-o!
Am primit pe mail o chestie cu adevarat credibila, de la The Real Mama Omida, DJ Bobo, Dr. Dre si nu numai!
Cica o femeie din Austria (uau!...Austria) a descoperit ca toata treaba asta cu gripa porcina e o facatura, o conspiratie ordinara pentru a ucide 90 la suta din populatia lumii de pe partea NWO (New World Order, nu mai zic ce inseamna asta ca toata lumea stie, nu? Nici eu...) si mai multe nici ca nu!
Gata, acum ca am aflat descoperirea asta o sa stau linistit stiind ca eu sunt un norocos si ma voi incadra fara probleme in alea 10 procente castigatoare...
Tot din mailul asta virusat mai reiese, absolut adevarat...merg acum sa o platesc, ca americanii care refuza vaccinarea (da, prin vaccin vine de fapt virusul ala. Normal...) vor trebui sa petreaca multi ani in puscarie si sa plateasca 250k...douasutecinzecidemiidedolariverzisiimpozabilfarataxe, adica!
Acum sunt linistit, gripa porcina, aviara si ursara este o inventie abjecta care va omori toate spamurile si, cum ziceam, va elimina si ucide 90% din oamenii de pe intreaga planeta din partea NWO (New World Order)! Am dat cu copy/paste peste aberatie, ca eu nu o pot scrie cu manuta mea... La sfarsit autorul ineptiilor ne indeamna sa trimitem acest adevar tuturor neamurilor si pretinilor, ceea ce eu am si facut aici, de fata!

Trecem la alte conspiratii pe ziua de azi: Hitler nu s-a sinucis! A murit pe la o vreme din cauze naturale, probabil plans la mormant de catre Elvis si Jim Morrison...

Alta conspiratie. Sau prostie: sare lumea ca de ce l-au arestat pe bietul Polanski dupa atata amar de vreme! Acuzatia (dovedita si recunoscuta): intretinere de relatii sexuale...cu tot cu perversiunile de rigoare...cu o cetateanca in varsta de 13 ani la data comiterii raportului...el avea vreo 44...fuga din State...l-au prins elvetienii pe baza unui mandat international...treaba clara...si acum ne miram ca mana justitiei se agata de gatul batranului mare regizor. Da, stiu, asasinul lui Teo Peter, americanii-s de vina, ea e vinovata, inscenare si altele... Nu, multumesc!

Bine ca nu sunt invinovatiti evreii si pentru gripe, hitleri si pedofilii. Sau mai stii?!
Apropo, oarecum in context. Pe la americani nu e bine sa o faci cu un minor! Asta numai in cazul in care ambii parteneri sunteti minori. Dar daca intre timp impliniti unul din voi 18 ani si continuati sa va faceti de cap, atunci riscati probleme maaaaari.

Si inca una legata de gripa porcina: sunt multe cazuri (si) pe aici dar inca nu am inteles sa fie si panica de rigoare. Am avut un caz si la mine la job si nimeni nu s-a isterizat. A stat tanti frumos cateva zile acasa si gata, a trecut!
Cica, e o simpla raceala si daca nu ai alte probleme de sanatate "conexe" iei o aspirina si trece. Deci, poate femeia austriaca s-a inselat si scapam si nu e dracul atat de negru...

Serios vorbind: chiar cred ca orice epidemie este super periculoasa si trebuie tratata cu cea mai mare prudenta. Si vaccinurile ajuta, cred eu! Desi nu m-am vaccinat din timpuri demult uitate si nici nu intentionez deocamdata...

3 comments:

Anonymous said...

Read my lips: PARANOIA! Unii cred ca gripa porcina e consipratie, altii ca e facatura...ca ea nici nu exista. Insa toate bolile lumii nu au existat din totdeauna. See HIV. Multe boli vor mai aparea pana o sa dam noi coltul si multe altele vor urma dupa ce noi nu vom mai fi prin preajma.

Evoluam...corpul se adapteaza la noile situatii (cum ar fi marul ala plin de hormoni de crestere de l-am infulecat mai devreme, care are o compozitie diferita fata de merele cu care am crescut in copilarie)... In acelasi timp si bacteriile si virusii se adapteaza/sufera transformari si mutatii si uite asa apar noi boli (de exemplu, stiai ca si bateriile pot suferi infectii, nu doar animalele sau oamenii? see Escherichia coli O157).

Lumea/mass media reactioneaza, caci oamnii de stiinta sunt luati prin surprindere si nu au o solutie pentru noul fenomen. Il analizeaza in laboratoare, dar pana mai inventeaza ei un anti-virus/bacterie numai bine unii cu prea mult timp liber la dispozitie si cu un bagaj de cunostinte limitat au timp sa bage alti naivi in sperieti.

Insa avem o scuza, caci suntem oameni, toti unici, asa ca unii trimit e-mailuri apocaliptice crezand ca fac un bina daca dau vorba mai departe, unii refuza sa accepte "noul" si nu crad ca din rautate, unii il accepta dar se uita din umbra ca la teatru, unii cu pasiune studiaza "noul" in laboratoare si viseaza la un peremiu nobel, si tot asa mai departe. Mi-ar placea ca intr-o buna si sa fac parte din ultima categorie, insa circumstantele ma impiedica.

Numai bine. V-am pupat pe amandoi, ca nu se stie daca mai traiesc sa citesc o noua postare. Am o presimtire ca eu fac parte din aia 90% si ca nu mai am putin pana dau coltul.

Lola said...

Well... gripa nu-i raceala, iar gripa porcina nu se vindeca doar cu o aspirina (am inteles ca trebuiesc antibiotice). Acestea fiind spuse, nu inteleg isteria existenta (am o prietena in Ro, fata tanara si desteapta, care si-a cancelat excursia la NY pentru ca au fost cateva cazuri de romani care s-au intors de-aici cu gripa porcina - HMMM!!!) si nu o pot pune decat pe seama presei, care are un talent deosebit de a isteriza masele.

Cat despre mail-urile alea, aveam vreo 2 persoane care imi trimeteau (mie si altora 100) fiecare aberatie posibila, nu le scapa nici una. Le-am trimis un link pentru snopes.com pentru isteriile aferente si de-atunci nu-mi mai trimit nici macar glume :)) (N.B. - Relatiile din viata reala s-au pastrat intacte in ciuda faptului ca le-am distrus senzationalul din vietile lor monotone)

Vaccin de gripa mi-am mai facut, nu chiar in fiecare an insa - dat fiind ca lucrez fata-n fata cu atata lume si am contact dermal :D si pentru ca mi-am luat-o de cateva ori. Insa la vaccinul porcin nu o sa ma inghesui si nu-s de acord cu obigatul celor din campul medical.

Lady Io said...

Mda, stiu si eu pe cineva care s-a intors cu gripa porcina dintr-o excursie. A tusit intr-o zi si i-a curs nasul. Mi-a zis ca a avut gripe mult mai rele, si nici macar nu erau porcine.
In rest, conspiratiile sunt peste tot. Si mai rau e ca sunt multi care cred in ele. Ai auzit de Reptilieni si alte aratari de genul asta? Fac parte dintr-o mitologie moderna asemanatoare cu ce povestesti tu cu Noua Ordine Mondiala.