Wednesday, September 23, 2009

Urari de bine

"e urita cu draci. nu te sperii de ea pe intuneric?"

Cam asta a fost o urare a unui anonymus curajos pentru postarea mea cu cele 31 de poze cu Maria cu ocazia zilei ei de nastere!!!!
Ce as mai avea de spus? Ca cel (cea?) care a scris asta nu e nici negru, nici tigan, ci roman (romanca) pur sange, probabil merge si la biserica, scrie si pe blogul personal, probabil isi cauta prieteni, probabil are frustrari si probabil este din Florida, Oregon sau din Bucuresti!
Zic asta pentru ca statcounterul imi zice ca de acolo aveam vizitatori (cu tot cu IP-ul si localitatea de rigoare) la ora la care a fost scrisa fraza respectiva! De fapt, nici macar nu conteaza cine a scris si de ce, ideea era ca nu prea se face asa ceva. Cel putin asta este parerea mea subiectiva.
Dar daca acel (acea) s-a racorit si s-a desfrustrat cu ocazia asta ii spun sa-i fie de bine si pot sa-l (o) linistesc ca Maria nu ma sperie chiar deloc noaptea si nici macar n-as zice ca-i urata! Dimpotriva, chiar. Cum ziceam, subiectiv fiind...
Eu sunt oricum mai urat decat ea si toti prietenii mei de aici suntem la fel de urati.
Ne pare rau ca nu ne putem ridica la standardul de frumusete al respectivului curajos anonim.
Punem o poza cu noi, uratii, pe bloguri ca sa dam motive si altor frumosi sa ne injure de ziua celor dragi noua?
Haideti sa punem cate o poza cu noi, proprietarii blogurilor, cu soti si sotii, prietene si prieteni, logodnici, copii, cu oricine drag, ca sa aratam ca si noi, uratii, suntem frumosi!

Oricum, a fost meserias mesajul, mai trebuia careva sa ma faca ochelarist si era ca pe vremurile in care niste frustrati se racoreau dupa ce au fost violati in parc si mergeau acasa ca sa ia si bataia de rigoare de la parinti...

22 comments:

d said...

deh,romanisme !:)

Dana said...

Aproape ca am ramas fara cuvinte, tocmai eu,care credeam ca nu mai poate mira nimic ! Pica la tanc dupa ce am citit textul scris de Lucian Mandruta despre cei multi si needucati care au cucerit Romania din zilele noastre. Maria e o dulce si sper sa nu fie afectata de mitocania celui/celei care se ascunde in anonimat. Am suferit toata viata din cauza comentariilor de genul asta, cand eram slaba li se parea ca arat groaznic, cand m-am ingrasat nu incetau sa se mire cum de-am putut sa ma ingras in asa hal, unii inca nici acum nu stiu ce sa creada despre mine: sunt frumoasa sau caraghioasa ? Asa ca.....join the club !

Amalia said...

Chiar imi pare rau ca cineva a fost in stare sa se adreseze asa Mariei (dar stii, mare e gradina Domnului si multi o acceseaza prin crapaturile gardului), insa tu contracarezi cu un umor sanatos, care si-a castigat din partea mea cel mai adanc respect :)

Si mai cred ca umorul ramane arma perfecta impotriva prostiei, asa ca donate for our troops.

Anonymous said...

Mi-au picat plombele. Asta da rautate pura. Vorba lui Gheorghe Zamfir: "prost crescut nu se scrie cu liniuta".

In alta ordine de idei, Maria e o draguta si o finuta.

Maria, pana si de Brad Pitt se gasesc unii sa spuna ca-i dat naibii...

Lola said...

Apreciez umorul tau (fraza de la sfarsit m-a terminat, hihi) dar imi pare rau ca dai satisfactie. Pentru ca prin postul asta arati ca-ti pasa - si bine, e normal sa-ti pese, ca nah, iti ataca iubita, dar stii ce vreau sa zic.
Parerea mea e ca ignoratul e cea mai buna arma. Ba chiar le-as publica mesajele, pentru ca uratenia caracterului lor sa straluceasca la maxim!

Pupam la Maria si o rugam sa nu se supere din cauza mesajelor astora, ca zau nu merita. Nici o secunda de atentie nu merita. Nici o boare de gand.

Internetul e plin de suflete chinuite care nu vor decat sa provoace reactii, e felul lor de a se baga in seama - pentru ca altfel nu se evidentiaza din marea de cacao in care traiesc. Asta e, multa lume nacajita!

Unknown said...

Iti urmaresc blogul de ceva timp si chiar daca nu va cunosc personal pot spune ca autorul acelor cuvinte se inseala. Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!

Roxi si Alex said...

Dom'ne, ce pot sa mai zic?!??!! Frumusetea e trecatoare, dar prostia e vesnica...Pacat ca nu doare. Cum o fi sa ai asa o parere buna despre tine, incat pe restul sa-i vezi plini de ''bube, mucegaiuri si noroi''? E o chestie pe care eu una n-am inteles-o niciodata. Si cum spunea Danangib, toata viata suferi din cauza unor nesimtiti de genul asta care nu se sfiesc sa jigneasca gratuit, doar fiindca asa se simt ei mari si tari.
Poze cu noi uratii am tot pus si voi mai pune pe blogul personal. Sa pofteasca feti-frumosii astia fara bun-simt sa comenteze!

Donazz said...

Nice post! Elegant, bine punctat, onest, civilizat. Banuiesc ca ti-a luat citeva zile sa-l scrii, sa scoti toate cuvintele cu p si cu f si cu alte consoane, care au venit mai intii la indemina.
Oricum, iarta-i tu pe retarzi...

Am sa bookmarkui postul asta si cind ramin in pana de bun simt il recitesc.

Carmen said...

Unde e acum curajosul anonim...ba mai bine sa nu apara ca-i vai de capul lui...asa ceva nu se face...daca idealul lui/ei in viata e femeia cu mustata atunci n-am ce zice...altfel nu-mi explic gestul lui/ei...
...eu cred ca cel mai mult pentru ea conteaza parerea ta..felul cum o privesti tu..atat pe intuneric cat si pe lumina...asta nu inseamna ca nu s-a simtit jignita...
..recunosc...suntem un popor de urati...toata lumea ne uraste...tocmai din cauza comportamentului "exemplar" de care dau dovada unii "frumosi"

Sofie said...

Of Flavius, stii tu cum e ... lume multa, oameni putini ...
Eu una am ajuns la virsta la care pur si simplu imi este mila de specimenele astea frustrate ... adica nu mai sunt la faza aia in care sa-mi vina sa-i zgirii pe ochi :)...
nu simt decit mila, pur si simplu ... iti dai seama ce viata seaca are persoana care a scris asa ceva? ...
si eu as face mesajele astea publice.

Pe de alta parte, prin postul tau, ai dovedit ca esti un ardelean ca la carte :) ... cu umor si mult bun simt!

Unknown said...

Troll.... Mission Accomplished!

to-morrow said...

Cine a postat acel mesaj nu are suflet frumos; nu baga in seama.

ketherius said...

Flavius, de ce te agiti tu pentru un dobitoc? Chiar crezi ca ala merita energia pe care o consumi tu din cauza lui?

In alta ordine de idei, in Calgary a venit vara (indiana): ieri au fost 32 de grade si azi cica sunt vreo 28 :-)

Anca G. said...

O gramada de frustrati pe lumea asta..cel mai bine e sa nu-i mai bagi in seama, ca nu merita sa-ti pierzi timpul.

Valy said...

Flavius , Maria asa cum zicea cineva , internetul e plin de introvertiti care aici incearca sa gaseasca si ei pe cineva care sa ii bage in seama si astfel sa isi aminteasca si ei ca ar trebui sa fie oameni , dar din pacate e o vorba care spune " Dragostea , Saracia si PROSTIA nu se pot ascunde " . E pacat ca de multe ori oferim unora sansa sa improaste cu noroi, dar de fapt ei doar se afunda in prostia lor.
Admiram blog-ul vostru si pe voi in special si felicitari pentru ceea ce faceti si pentru ceea ce sunteti in aceasta lume plina de ...

ina bixade said...

Of, we cannot please everyone! mereu am zis ca ne percepem diferit unii pe altii, ce mie mi se pare frumos, tie ti se pare mai putin frumos, si tot asa, in general vorbind. Mie mi-a placut faptul ca ai pus poze cu iubita ta pe blog, sa o celebrezi cu cei care te viziteaza aici, (cu mine nu pune nimeni poze, asa ca ma pun singura hi hi hi) Faptul ca ai afisat poze cu iubita ta arata ca esti mindru de ea si o vezi minunata, asta este TOT ce conteaza.Ce voiam sa spun este ca sint multi oameni rai care au placerea sa jigneasca gratuit si tot ce trebuie sa facem este sa-i ignoram. Sinteti un cuplu frumos iar lola mi-a confirmat acest lucru, atunci cind v-a cunoscut personal. Regret ca nu ma aflam in NY atunci, sa va cunosc si eu! Va doresc sa ramineti la fel de fericiti in continuare si mai asteptam fotografii cu voi!

Lady Io said...

Este genul unora dintre conationalii nostri, sa intre si sa improaste cu noroi in mod gratuit.
Nu cred ca merita nici macar o secunda de atentie.
Apropo, dupa fotografii cred ca tu si sotia ta sunteti niste oameni foarte draguti, din cate v-am cunoscut de aici de pe blog :-)

Anonymous said...

De multe ori m-am intrebat ce au de castigat unele fiinte(ca termenul de oameni nu ar trebui aplicat chiar asa tuturor)...cand sunt pur si simplu rai fara motiv?? Probabil ca vor mai trece 30 de ani si tot nu am sa gasesc raspunsul la intrebarea asta. Mi-a placut raspunsul tau desi sunt convinsa ca umorul prea fin nu ii atinge chiar pe toti; you need a something extra to get the point:-)

Flavius Ţerbea said...

In primul rand: multumesc celor care mi-ati laudat eleganta raspunsului! Si multumesc frumos celor care ati spus frumos de Maria si de mine.
Acum o sa incerc sa raspund la toata lumea:
@d: "romanisme" dintr-astea sunt in toate limbile pamantului, dar parca suna si mai aiurea ceva spus de rau la un moment aniversar in limba ta. Dar chiar cred ca nu suntem noi, romanii, mai rai sau mai buni decat altii. Mai avem scapari dar suntem baieti buni, noi, in general. Nu?!

@Danangib: na, chiar a distrat-o destul de copios comentariul respectiv. Se pare ca are si simtul umorului, pa langa alte calitati! :)
Si, categoric, esti frumoasa!

@amalia: multumesc si... respectul este reciproc! Si si donam... :)

@Ionela: si pe mine m-a luat prin surprindere remarca ca prea nu era la locul ei, dar deh, noi sa fim sanatosi si sa nu facem la fel.
Da, si pe mine ma distreaza cand zic unii ca Brad Pitt este urat...poate nu place tuturor, dar al naibii daca BP este urat! Dimpotriva, chiar...

@Lola: sa nu-ti para rau ca dau satisfactie! Chiar nu cred ca am dat satisfactie facand un post separat cu o chestie dintr-asta. Ca sa fiu sincer, ideea postului a fost sa o fac pe tipa (ca e tipa) sa-si dea seama de cum e. Daca isi da seama de ce a debitat eu zic ca mai are o sansa sa se faca bine. Si daca are o satisfactie tot e bine si asa. Cum ziceam mai sus, deloc nu s-a suparat Maria, ar fi fost si culmea! Io m-am suparat un pic de rautatea unora...macar putea sa o faca urata cand am pus alte poze, nu chiar de ziua ei...

@Valentina: iti multumesc pentru primul comentariu pe blogul meu si pentru ca ne-ai complimentat! CAnd o sa ne intalnim o sa-ti aduc o cana sa o pui la colectie! :)

@Rosxi si Alex: Ce sa zici? Nu mai spune nimica, ca ai punctat la fix! :)

@Dona: chiar iti multumesc si...asa-i! ;)

@Carmen: curajosul anonim nu e chiar anonim...ca-l stiu...ca am "smecherie" de monitorozat traficul, dar nu-l spun, ca nu are nici un rost. Poate se simte prost citind parerile voastre si ale mele, poate nu...

@Sofie: am vrut sa-l public din prima dar am apasat din greseala (pe bune!) respingeti si nu l-am mai putut publica acolo, de aia am si facut post separat.
Si eu cred ca nu are o viata tare buna respectiva persoana...ca daca ar fi fericita nu ar avea timp de comentat aiurea. Sper!

@dmstangu: troll, netroll...chiar cred ca nu asta era intentia: sa provoace! Pur si simplu a vorbit rautatea din om si prostia...nu s-a complicat prea mult gandindu-se sa provoace o dezbatere referitoare la unda corpuscul! Dar poate ma insel si a vrut sa fie inteligent(a)! Ma gandesc ca i-a iesit damblaua...

@to-morrow: adica e negru la suflet?:)

@ketherius: nu ma agit eu pentru dintr-astia, Doamne fereste!
Cat despre vara, in afara fix zilelor in care suntem noi liberi si e innourat, vara nu se da dusa. Indiana, neindiana nu ne slabeste sub 30 de grade... Ceea ce nici nu e rau, pana la urma! :)

@Anca: na, am pierdut timp si mai aiurea decat pentru postul asa. Se mai intampla, daca mai apar comentarii de genul asta le voi mai analiza. Desi sper sa nu...

@Valy: multam fain pentru ce ai spus frumos de noi!:)
Cat despre "dragostea , Saracia si PROSTIA nu se pot ascunde " chiar nu o stiam! Se mai ascund si ele, cateodata, chit ca nu toti suntem saraci si indragostiti?
Da' prosti chiar nu suntem, asa-i?! :)
A, plus ca suntem cei mai frumosi din lume. Si pururea tineri! Doamne ajuta!

@Ina: n-au intrat zilele in sca: nici cu poze cu tine puse de altii si ne si vom vedea la urmatoarea vizita in NYC, sper! Mi-ai scris foarte frumos, saru-mana! :)

@Lady Io: da, da...suntem niste draguti! Si niste simpatici, categoric! :)
Ceea ce sunt convins ca sunteti si voi, chit ca inca nu am vazut nici o poza cu voi!

@reddsgirl: na, poate individa sau individul nu e prost, ci numai rea si poate intelege ceva si asa, mai cu subtilitati. Daca nu, nu!
Crezi ca daca ii faceam public numele s-ar fi simtit bine?!

mimi said...

Mi se parte incredibil ca a venit cineva pe blogul tau, a citit, s-a uitat la poze si apoi te-a insultat.
Cata frustrare trebuie sa fi fost in omul acela si cata rautate gratuita. Nu inteleg ce a vrut sa obtina cu remarca aceasta nefundamentata.
Dar oricum dupa ce am citit pe blogul lui Mircea Badea ca in opinia lui Denisuca ar trebui sa se epileze pe maini, nu prea ma mai mir de nimic.
Unii oameni pur si simplu adora sa fie mitocani si highlightul vietii lor este sa insulte persoanele din jur.
Noi restul trebuie pur si simplu sa ii ignoram.

Lucian said...

multi idioti mai sunt pe lumea asta...

Anonymous said...

... cata enegia "creativa" risipita : a citit, a "cumpanit", dupa care a postat ceva cat mai josnic - suficient sa-ti strice ziua tie si celor dragi.Probabil ca va mai posta cate ceva de Sarbatori...
bradd