Friday, November 20, 2009

Am descoperit America!

Sau, mai bine zis, am descoperit serialul Lost, filmul ala cu Monica Barladeanu, cum ar zice unii patroti!
Pe www.hulu.com ca sa fiu mai exact il urmarim, sa traiasca, la multi ani hulu asta ca e treaba buna.
Din pacate, nu se poate accesa din Romania dar nici nu trebuie. Ca acolo este dc++ la discretie si pe alese.
De sambata si pana azi am vazut vreo 30 de episoade din Lost, imediat parca vad ca apar The Others, ca pana acum le-am vzaut doar picioarele. Inclusiv un copil care tragea dupa el un urs de plus...

Zic de Hulu pentru ca noi nu avem televizor. Asta pentru cei care au deschis mai tarziu monitoarele...
Si, pentru cei care au deschis monitoarele cu adevarat tarziu, Hulu este un fel de concurenta la youtube a unor mari companii ( cele mai importante sunt NBC, ABC si FOX), unde se pot vedea - momentan, gratis - o gramada de filme, seriale si tot felul de documentare excelente.
Si, cica, numele vine din chineza!

9 comments:

Anonymous said...

Eu uneori ma duc pe Hulu pentru Family Guy. Mai ales in zilele alea mai grele si mai stresante cand am nevoie de o metoda sigura de descretit fruntea.

Insa cel mai mult imi place pbs.com mai exact partea de la NOVA (pbs.org/wgbh/nova/). Au acolo niste documentare bestiale. Desi documentarele stiintifice sunt cele pe care le prefer, pana acum cel mai mult mi-a placut 'A Walk to Beautiful", care e propus pentru un Emmy Award. Sunt sigura ca v-ar impresiona si pe voi daca l-ati vedea.

Lola said...

eu ma uit pe hulu pentru ca de cand cu conversia nu mai am cu ce sa inregistrez (am luat un converter box dar mi-am prins urechile la instalare) si atunci ma tin la curent cu serialele preferate prin hulu.
mai vad filme prin netflix pentru ca am cont cu ei si unele filme le pun pentru instant view dar calitatea e net inferioara comparat cu hulu.
pacat ca nu au deadwood, cred ca v-ar placea. :)

Sofie said...

Flavius, eu sunt fan Lost ... fan din ala care sufera cind se termina cite o serie :) ... am scris ceva si pe blog, prin aprilie cred.
L-am vazut de la inceputul inceputurilor, episodul pilot din plictiseala si m-a prins rau de tot. N-am putut sa astept sfirsitul seriei si sa ma uit la toate episoadele odata ... in fiecare miercuri seara eram in fata tv-ului.
Nu-ti spun cum astept februarie 2010, cind se va difuza ultima serie.
Deocamdata ma consolez cu House si ma chinui sa-mi placa V - noul serial cu alieni.

ketherius said...

Da, bravo, faceti in ciuda celor de la nord de paralela 49, care nu au access la Hulu :-(

mimi said...

si noi ne mai uitam la Hulu, dar de curand ne-am abonat la Netflix si am cam uitat de Hulu :)

ioana said...

Mai bine mai tarziu dect nicodata... :) Sunt zeci de site-uri pe care poti sa vizionezi seriale gratis. Metoda cea mai sigura e sa bagi un google cu "lost online" de ex, si o sa ai o surpriza placuta... Intra-adevar hulu ne se poate vedea la noi, dar sunt multiple alte variante...eu ma uit la o gramada de seriale prin megavideo. Dupa ce termini "lost" (eu m-am camplictisit dupa vreo 2 serii), incearca "true blood", "prison break", "brothers and sisters", si daca le termini si pe astea revin si cu altele. vizionare placuta :)

Flavius Ţerbea said...

@Lola: noi ne uitam pe hulu ca n-avem televizor! :)
Am auzit de Deadwood dar inca nu am vazut. N-au intrat, sper, zilele in sac.
Si, apropo de hulu, cica de la anul e posibila introducerea unei taxe! Adica, sa nu mai fie gratis?
Daca e acceptabila taxa aia tot o sa-mi placa de nenea hulu, daca nu, nu cred.

@Ionela: Family Guy este super tare!
Si multam fain de link, o sa ma uit.

@sofie: ne-a prins si pe noi al naibii de rau Lost asta! Cum avem un pic de timp sarim pe calculator si bagam vreo 3-4 episoade. Deja trebuiesc luate masuri ca asa nu se mai poate!:)

@ketherius: lasa, nu fii suparat, ca si asa nu-ti plac aia de sub paralela respectiva! Poate te-au citit si de aia nu-l lasa si la canadezi! :)

@Mimi: eu sper sa terminam odata cu Lostul si sa revenim la programul nostru normal: fara televizor sau altceva asemanator. Doar cate un film, doua pe saptamana, nimic mai mult.
Si ceva documentare, dar fara seriale ca prea mult timp iti manaca. In special cand vezi o mie de episoade o data...

@Ioana: sunt perfect de acord ca mai bine mai tarziu decat niciodata! Cum sa nu fi vazut noi Lost cand in el joaca (prost) o romanca frumosa: Monica Barladeanu aka Monica Dean? :)
Uf, sper sa nu ma apuc de altele ca deja nu mai pot...
Da' multumesc pentru recomandari. Si voi tine cont de ele la momentul potrivit! :)

Lola said...

Asa se aude, ca vor sa puna taxa. In care caz eu ii voi spune adio - eu nu am cablu de ex., nu vreau sa platesc pentru tv.
Banuiesc ca voi aveti motivele voastre sa nu va luati tv., dar puteti vedea dvd-uri si pe computer - so, de ce nu netflix? Intreb si eu de curiozitate, asa, sa ma aflu-n treaba.

Brad said...

"Good Bye Mininova, we are going to miss you!!
News are bad for the fans of mininova.org , today I was blown away with this:

[Published on mininova`s blog]

Hi all,

Today is an important day in the history of Mininova. From now on, we are limiting Mininova.org to our Content Distribution service. By doing so, we comply with the ruling of the Court of Utrecht of last August."

... si demonoid, pirate bay, torrent spy,torrent box.... plus niste torente romanesti (bravo lor, erau neinteresante...).
Se strange latul - nu stiu cum merge dc+... probabil este o chestiune de timp.