Wednesday, August 20, 2008

Trei faruri

...fiecare cu pasarica lui! A mea este legata mai nou -bine de tot- de faruri, desigur. Si ieri am dat o tura pana in Maryland ca sa vedem doua bucati si...cu putin noroc...am vazut trei: Cove Point, Drum Point si Piney Point.
Ca de obicei, am incercat sa evitam autostrazile si am luat-o pe drumuri mai putin circulate, in total am condus aproape 450 de mile, am mancat si bine de tot (seafood proaspat) si nashpa (junkfood), in afara de cele trei faruri am vazut multa cultura de cucuruz, poduri imense, plaje, barci si vapoare de toate marimile, peisaje si case ca-n filme...cu tot cu plaja inclusa, diverse animale omorate de masini (ratoni si caprioare, in principiu), caprioare vii pe marginea drumului...adevarata carne de tun pentru motorizati...in principiu, o alta miniexcursie relaxanta, plus ca am avut ocazia sa vedem un alt stat din America, dupa Virginia si Carolina de Nord: Maryland.
O sa ne mai intoarcem in statul asta pentru ca este aproape de noi si sunt destule de vazut. Ca doar n-au intrat zilele in sac...

No comments: