Saturday, October 18, 2008

Ce este in America si nu prea gasesti in Romania @ partea 2

DANTURA C O M P L E T A!!!
...au americanii astia niste dinti si masele in gura...parca au stat tot cu periuta de dinti in buzunarul de la piept de cand s-au nascut. Si, probabil, chiar au tinut o periuta la ei inca din maternitate.
Si au mai avut ata dentara, apa de gura si alte nshpe chestii de protejat dintii si sanatatea gurii.
Apropo, voi cand ati descoperit ata dentara ca eu am descoperit-o nu prea cu multi ani in urma...din pacate?!
Am intrebat un nene in varsta daca el folosea in copilarie ata asta si a fost putin nedumerit de o asa intrebare. Adica cum sa nu foloseasca ata dentara inca de acum 1000 de ani...normal ca folosea!!!
No comment.
Cand am fost acasa, dupa nici un an, am fost uimit de cata lume este stirba, in special la tara, dar nu numai...

PS Va mai amintiti de "sondajul" meu de opinie referitor la "CAT DE DES VA SPALATI PE DINTI IN VACANTELE PETRECUTE LA BUNICII DE LA TARA"?
In afara de Roxana, care a votat de doua ori ca se spala zilnic pe dinti...desi ea nu a avut niciodata bunici la tara...restul (21 de persoane) au oscilat intre "la cateva zile" si "ce era ala spalat pe dinti la bunicii de la tara"...

2 comments:

Roxi si Alex said...

Of, doamne, ce probleme mai aveti si voi!! Normal ca te speli pe dinti zilnic! Pe mine asa m-au invatat ai mei, deci..ce sa zic? Pe ei cine sa-i fi invatat? Cred ca in momentul in care exista in comert periuta si pasta de dinti (fie ea si ''Cristal'') e o chestie logica sa le si folosesti. Nu-mi aduc aminte ca ai mei sa-mi fi povestit cat de rar se spalau pe dinti in indepartata lor copilarie. Dar asa, de curiozitate, ii intreb :))
PS. Si a doua oara cand s-a votat, a fost de fapt Alex de pe user-ul meu ;)

Anonymous said...

Sunt mai mari problemele economice din America decat cele din Europa, dar daca ar fi sa aleg acum unde sa emigrez tot la Unchiu SAM m-as duce.