Wednesday, October 29, 2008

liniste







Ma tot gandeam eu...oarecum nervos...sa scriu despre crize economice, alegeri americane si nu numai,obami, biddeni, mccaini si palini, basesti si tariceni, albi si negri, zvonuri despre iminenta ucidere a unui canditat la presedintie (!), nebuni, saturday night live, somaj, frig si alte aspecte "frumoase" ale vietii de aici si oriunde si...mi-am amintit de pozele astea.
Ma plimbam prin Colonial Williamsburg si am avut sansa sa-l vad pe baietel cand intalneste cainele si -pur si simplu- s-a asezat langa el, spre disperarea maica-sii....care nu cunoastea cum poate reactiona cainele.
Au fost 2 minute prea frumoase ca sa le intrerup eu facand poze, dar am reusit sa imortalizez momentul. Eu zic ca viata nu e deloc urata si noi o facem sa arate mai neatragatoare, mai ales daca o lasam sa treaca aiurea pe langa noi...

2 comments:

ioana said...

ce tari sunt pozele astea!!!

Flavius Ţerbea said...

Saru-mana pentru compliment...a fost si mai fain sa stai sa-l privesti pe copil si pe catel live...pur si simplu se plimba roscatul cu maica-sa si cand a vazut cainele s-a asezat langa el...te-ai fi asteptat sa-i fie frica de ditamai dog-ul...dar el nu s-a gandit probabil la asta. Si marele noroc a fost sa-l vad si sa am aparatul la mine.