Friday, February 20, 2009

Asa ceva nu exista!

Nu stiu cum sa va explic dar eu inca ma mai minunez cand vad ce poate naste mintea "inventatorilor" nu neparat americani!
Am vazut ieri unealta de facut bulgari de zapada; nici mai mult, nici mai putin...Frumos ambalte (ca erau doua, normal, ca nu te bati cu bulgari de unul singur, sper eu) intr-o cutie cu maner, ca aia de scule.
Parca ma si vad copil pe dealurile din Medias cum mergeam io cu respectiva masinarie in mana la bataia traditionala cu bulgari de zapada!!!
Va puteti imagina "panorama cu copii" facand bulgari de zapda in varianta asta?! Eu nu...
Nici macar nu era scumpa...5 dolari setul...ieftin ca braga.
Hai ca asta imi pare din ciclul "Asa ceva nu exista" in mod clar.
A, plus ca in partea asta de Virginie (Hampton Roads) unde am vazut-o nu ninge mai niciodata. De exemplu, anul asta nu a nins absolut deloc...n-am vazut zapada...nici nu stiu daca e de bine sau de rau, pana la urma! Deci, destul de utila.
Eventual, o poti folosi la facut bulgari din cutiile cu inghetata ...
Uf, ca parca nici macar nu e funny unealta asta...sa nu simti tu bulgarele ala cand il framanti intre palmele inghetat-transpirate de copil fara griji?
E, ce fain era pe vremea noastra...am putea zice...fara atatea masinarii de 5 dolari, ca sa nu zic de doi lei.

PS Poza nu e facuta de mine ca nu-mi place sa pozez in interiorul magazinelor desi, cateodata, mama, ce de as mai avea de pozat...

8 comments:

Anonymous said...

mai ramane de facut si o catapulta pentru aruncat bulgarii facuti de respectiva unealta :))

Anonymous said...

Iti dai seama ca astia din America sunt comozi, foarte comozi. Oricum dupa ce faci un bulgare il intrebi pe preopinentul tau si el cu un bulgare in mana daca - din punctul de vedere al corectitudini politice - poti sa-l lovesti cu bulgarele. Asta ca sa nu te dea in judecata...

Flavius Ţerbea said...

@canadianul:pai masina de facut zapada exista, aia de facut bulgari exista, hai sa inventam catapulta de aruncat bulgari de zapada...sa fim si noi "inventatori". Luam ceva idei de la masinaria care arunca mingi de tenis?! A, si impartim profitul realizat din catapulta aia? :))

@Bogdan:te dau, te dau, nici o problema. Sa nu zic ce fac eu pe corectitudinea aia politica...desi, uneori, parca te-ai folosi de ea...ca sa fii in rand cu lumea.

Anonymous said...

Pai facem fifth-fifth. Ce zici? :))

Flavius Ţerbea said...

It's a deal!

Anonymous said...

Asta imi aduce aminte de suportul de banane de care povestea dona:)))) f tare

Anonymous said...

Mie cel mai mult mi-au placut astea: http://www.snoopn4pnuts.com/cart/index.php?main_page=product_info&products_id=1639
Iti invarte cogeacu' in gura... Suna stupid, nu? Si totusi, cineva a facut zeci de milioane de dolari cu ideea asta. http://knowledge.wharton.upenn.edu/article.cfm?articleid=870

Flavius Ţerbea said...

@reddsgirl: Adevarul ca suportul ala a fost (si la mine) primul lucru "nebun" vazut in Ameerica. Inca nu mi-am cumparat unul, oricum... :)

@darius: al naibii idee a avut ala...noua asta ne-a lipsit in copilarie: sa avem o masinarie care sa ne invarta cogeacul luat de la tiganii care vindeau si semnite la cornet!