Wednesday, February 18, 2009

Suparare

M-am suparat cand am vazut pe blogul unui tip emigrant din Canada o lista cu bloguri romanesti ale romanilor din diaspora.
Normal, pe mine nu m-a gasit prin blogosfera asta mare ca sa ma bage in seama. Sincer, nu imi e de pusul pe lista aia cat de comentariile lui (interesante) care au insotit fiecare link.
E, poate nu ma place...SI eu care credeam ca sunt un "simpatic"!

11 comments:

Lola said...

Dar tu ESTI un simpatic, of course. :)

Anonymous said...

Chiar nu ti-am gasit blogul, imi cer scuze. Si sa stii ca tot caut de cateva luni bune. Te trec in lista cat ai zice USA :)) Hai sa traiesti! Cum e viata printre americani?

Anonymous said...

si daca chiar nu te-a vazut;)) mai esti suparat;))??
Si mie mi-a placut ideea...si daca acum stau sa ma gindesc ma " supar "si eu pe el ca nu m-a pus in lista aia...pai ce eu nu-s juma roma´nca? Ah nu am blog...si ce daca ...sa ma puna si asa;))

Anonymous said...

Hai ca ai pile si te-a bagat si pe tine, nu mai fii suparat... ;)

Flavius Ţerbea said...

@Lola-saru-mana pentru periere si...pentru recomandare!

Flavius Ţerbea said...

@Canadianul- No, asa!:)
Viata printre americani e al naibii de interesanta! Aproape ca-n Canada, pe care o sa o revad la sfarsitul lui aprilie. de data asta, in Toronto. Am fost in Vancouver, care e meserias rau. dar nu as vrea sa traiesc acolo, doar sa-l vizitez. Toronto am inteles ca e un fel de America in Canada! True?!
Multumesc pentru trecutul in lista. Numai de bine sa auzim!

Flavius Ţerbea said...

@Andrea-nu mai sunt suparat:))! Ideea e foarte buna, intr-adevar. Sa mai vedem si experientele altora. A nu se citi sa moara si capra vecinului...dimpotriva, sper eu! Si ai putea sa faci un mic efort sa bloguiesti, de ce nu?!

Flavius Ţerbea said...

@Darius-Pilele sunt bune intotdeuna si oriunde. Numai ca aici le zice "recomandari". Suna mai elegant, cred ei...
Au fost buni micii la Cardinal?

Anonymous said...

Andrea fa-ti un blog si te trec in lista cu mare drag.
Te pot ajuta eu daca te hotarasti. In principiu nu dureaza mai mult de 24h pana sa fii ON ;)
Flavius poate ne vedem daca treci prin To.

Anonymous said...

Dragilor...daca ma apuc sa scriu la mine...nu mai am timp sa comentez la voi;))
Eu scriu in mare parte de la servici...pentru mine blogurile voastre sint un fel de delectare...cica dau si randament mai bun daca citesc ceva placut;)) asta o zic altii...care stiu ca eu de fapt nu as avea voie sa accesez aceste pagini din timpul serviciului...
Canadianule...merci...esti tu un roman de treaba;)...cred ca m-as descurca si fara ajutor dinnafara( desi sunt de gen feminin!!!)...dar ce sa va impartasesc eu?? cifre? statistici?...legi nemtesti? ;)) ah mai am si o viata frumoasa de familie...dar aia e deja privat;)

Anonymous said...

nevoia de a verifica:)