Friday, August 28, 2009

Dinamo, Madonna si nervul optic

Noroc cu Madonna ca sa mai citesc stiri "in presa internationala" la prima ora referitoare la draga mea tara! Ieri ma striga nevasta ca sa vin sa vad ce reactii la nivel mondial a avut concertul divei din Romania!
Na, drace, ca asta n-a avut de lucru si ne-a facut sa scoatem din noi tot ce avem mai bun cand vine vorba de "problema tiganeasca"! Adica huiduieli...
Saraca a zis si ea ca sa fim cuminti si sa respectam drepturile tuturor...tupeu la ea...adica sa ne tina neica nimeni (sic!) lectii la noi acasa...Ete, na!

Un fel de divagare de la subiect: comentarii de om destept si generos...citite pe hotnews, parca: stoarfa aia expirata de care nu a auzit nimeni vine sa ne dea lectii!!! Frate, ai innebunit? Este Madonna! N-are ea legatura cu gara din Beclean, dar totusi...putin respect. Michel a murit, a mai ramas ea si tu zici ca e nimeni in drum?! Am terminat divagarea (divagatia?)...

Eu m-as fi multumit cu onoarea nesperata la un moment dat de o avea invitata pe Madonna in casa noastra. Dar noi reactionam surprinzator, ca doar de aia avem o tara surprinzatoare, The Land of nu stiu ce...
Haideti fratilor, dati-o naibii, huduim chiar pentru orice si pe oricine? De cand (si de ce) suntem noi asa de nervosi?!
Sa se pregateasca explozia mamaligii!

De aia se antrenara ai naibii suporteri dinamovisti acum o saptamana?
Da, Dinamo si Madonna au mai inviorat atmosfera zilele astea.

28 comments:

d said...

eu zic mai degraba ca suporterii dinamovisti pornisera sa inspecteze gazonul pentru urmatoarele partide ..
cat despre Madonna ..hm..nu stiu sincer daca avea rost lectia asta de moralitate :)la urma urmei ma enervez si eu daca cineva mi-ar zice "tigan"
o singura data mi-a zis unul si era sa il fac tablou de pus pe hol..da m-am stapanit :)

Lola said...

Nuuuuuuuuu... stai ca n-ai inteles tu :)) cica supararea a fost cum ca Madonna era pe dinafara unde este si a confundat Romania cu tara tiganilor. Nu ma intreba cum au ajuns la concluzia asta, dar eu tocmai am citit ieri pe blogul cuiva pe care-l consider(am?) baiat inteligent ca asta a fost motivul huiduielilor.
Nu mai stiu ce sa cred de fostii mei compatrioti, ma predau si nu mai incerc sa-i inteleg. Si-s extrem de dezamagita despre noua generatie - care speram ca se vor scutura de metehnele celor mai in varsta.

Nu e prima data cand ne facem (international) de rahat si tot noi cu gura mare. Respect? Bun Simt? Bleah.

Lola said...

@d - chiar nu inteleg, cine i-a facut tigani pe cei care au huiduit? am vazut video cu ce a zis si nu inteleg ce zici tu.

Luci said...

Florin,tu cum ai ajuns in America? AI castigat Loteria Vizelor? Te rog mult sa imi dai si mie niste informatii.
adresa mea de mail : Luccy_LOVE_Music@yahoo.com
Mi-as dori foarte mult sa merg acolo cu prietena mea,sora ei fiind in Detroit de foarte multi ani,are si cetatenie americana. Oare cum am putea sa procedam>
Astept mesajul tau pe mail cu nerabdare.
Luci
P.S: Blogul tau e super tare :X

Unknown said...

Cei care au huiduit s-au grabit, probabil au crezut ca-i face tigani. Dar sunt pb sensibile de care nu pomenesti, ar trebui sa-l dea afara ala care i-a zis sa vorbeasca de tigani.

In orice tara ar fi fost Madonna, daca duce vorba de subiecte sensibile spiritu de turma nu tine seama de premii, voce, regina pop, etc.

Oricum sunt amuzat ca SUA discuta de subiecte de discriminare cand albii prin '90 inca se bateau in strada cu negrii.

d said...

@Lola-- nu m-am facut inteles se pare..am zis ca m-am enervat cand cineva m-a facut asa ..e cu totul alta poveste..probabil ca si cei de la concert s-au simtit orecum lezati de ceea ce incerca sa le zica Madonna ..si de aceea au huiduit !

to-morrow said...

The Times scrie:
"Madonna jeered by audience in Bucharest after expressing sympathy for the Roma"
http://entertainment.timesonline.co.uk/tol/arts_and_entertainment/music/article6813491.ece
Si de la BBC News citire:
Concert goer Ionut Dinu, 23, said: "I jeered her because it seemed false what she was telling us. What business does she have telling us these things?"
http://news.bbc.co.uk/2/hi/entertainment/8225989.stm

Lola said...

Pai, d - asta nu inteleg, de ce s-au simtit lezati. Si vreau sa inteleg, zau. Pe langa faptul ca are dreptul la parerea ei, cand ai un musafir nu-i dai cu huo! cand e la tine acasa si nu e de acord cu tine in oarece problema, nu? sau poate da, nu m-ar mai mira nimic.
Cum spuneam - respect? bun simt?

Cristian - nu faci decat sa demostrezi atitudinea totalitara a romanului de rand: "cine e ea sa vina sa ne dea lectii? si ce, America e mai breaza?" (atitudine care o intalnesc frecvent si care notabil s-a facut cunoscuta in incidentul Bourdain)
Fara sa ne gandim ca poate cel ce vorbeste are sau n-are dreptate, spontan si la unison ne aratam ca total inchisi catre gandire si dialog, pentru ca - nu-i asa - noi avem intotdeauna dreptate si chiar daca mergem la drum cu piatra in pantof, noi stim mai bine cum sta treaba.

In acelasi timp, avem pretentii ca stim pe cine trebuie sa concedieze altul, ca sa-i mearga treaba mai bine. :D

Anonymous said...

Eu mai zis si ma mai repet. Nu trebuie sa ne scoatem capul din tara ca sa ne facem natia de rahat. E suficient sa vina un om cu simt etic si bun simt sa ne viziteze tarisoara...

Sofie said...

Zic si eu ca daca facea si ea un efort sa zica 2-3 cuvinte in romaneste pe linga cele tiganesti nu se alegea cu huiduieli... deocamdata limba oficiala e inca romana ...
cit despre problema romilor acasa, il citez pe al meu sot - americanii si canadienii nu pot intelege, decit daca locuiesc acolo macar un an, nu ca diplomati sau lucratori ong, ci ca oameni de rind ...altfel, e pierdere de timp sa incerci sa le explici realitatea.
europenii, s-au lamurit ...
Parerea mea e ca nimeni n-are dreptul sa le tina lectii romanilor despre discriminare si toleranta ... sa se uite intii in ograda proprie, fie ea engleza, canadeza, nemteasca, americana samd, si abia apoi sa ridice degetul.
Si mai cred, ca nici macar noi cei plecati n-avem dreptul sa ne ofensam pe ai nostri cind "se dau in spectacol" ... in fond si la urma urmei, nu cred ca ne-ar fi prea moale sa auzim ca vreo doua 40 ft containere cu fuste largi si puradei au debarcat in Nova Scotia sau New York ...

Anonymous said...

Mie imi place ce a zis un american vis-a-vis de chestia asta: "As usual the situation is far from simple. The Roma are undoubtedly the subject of intense prejudice in Eastern Europe. Equally, the Roma are the cause of a lot of crime, violence and begging and a major nuisance to the average citizen. The Roma also make up many of the begging Romanians seen clogging most Western European cities. However, it is a vicious circle, for without proper rights the Roma have little chance of breaking out of the place in society they currently occupy. Good on Madonna for raising the issue - but the audience's response is no surprise either. Only as the average income of all East Europeans increases will all levels of society improve in living conditions and the Roma will gradually cease to pose the problem they currently do, and be integrated more into society. Fighting prejudice is one step - but it should be balanced with a realism that many of the complaints are genuine - otherwise the population will just disregard the pleas as naiive and ill-informed."

Anonymous said...

Sofie, ideea e ca exista "let's agree to disagree".

Nu trebuie sa dam in cap, sa hiduim, sa ne dam rotunzi cand ala de langa noi are o parere diferita de a noastra.

Si eu, ca si multi altii, cand zic "tigan" creierul meu il asociaza cu "mirositori", "hoti", "fuga de munca cinstita", "cersit" etc (chestii pe care Madonna nu le intelege si nici nu le va intelege), insa asta nu inseamna ca o sa le dau in cap celor ce nu fac aceleasi asocieri ca mine.

E greseala ei ca nu s-a informat corect, ca nu a analizat ambele tabere ale polemicii, ca...ca...ca..., insa romanii au dat dovada de lipsa de bun simt ca am reactionat ca lupii pe ciolan.

Flavius Ţerbea said...

@d: si eu eram pe punctul sa zic ca nu ne-a facut acolo nimeni tigani (!) dar vad ca ti-a raspun Lola! :)
Desi nu cred, sper ca limba engleza a jucat o festa unor nervosi din public...

@Lola: o fi fost cald si i-au luat huiduiala pe dinainte. Am inteles ca organizarea a fost proasta, biletele scumpe si nervii au erupt. Totusi, inca nu mi-a zis nici un amic cum a fost concertul intr-adevar...doar ce am mai citit pe ici pe colo...inclusiv ziarul local din Williamsburg!!!!!!!!!!!!!!
Si multumesc (pe bune) pentru ironiile fine.

@Luci: Ma numesc Flavius si am anjuns in America cu avionul! :)
Si cu Loteria Vizelor, da...
CAt despre informatii legate de loteria vizelor iti recomand adresa asta: http://travel.state.gov/visa/immigrants/types/types_1318.html ...DAR inscrierile vor incepe prin toamna, nu stiu sigur exact cand.
Si multumesc pentru lauda blogului meu. :)

@Spoiala Cristian: In afara de ultima fraza sunt destul de acord cu tine! Desi daca tot a ajuns la un nivel, unii isi mai permit o parere...buna sau rea...dar de impact. Nu vezi ce a iscat o fraza spusa de ea?!

@to-morrow: Ionut Dinu asta e acum celebru, toate agentiile de presa l-au citat. Sau toate au preluat AP-ul?
Cat despre ce treaba are (sau nu) Madonna cu tiganii eu cred ca e simplu: a sustinut un turneu mondial alaturi de niste tigani si a ajuns sa le cunoasca unele probleme din interior? Poate ar fi interesant sa avem si noi un turneu mondial alaturi de nsite tigani.
Si, ca o gluma amara, turneul saq ocoleasca America ca sa nu ramana unii din ei pe aici?! Numa' aia cantaretii...

@Ionela: ai punctat la mare arta in triplele comentarii! M-ai scutit sa mai zic si eu unele chestii...la fel ca si Lola!:)

@Sofie: uf, nici eu nu vreau sa debarce chivute cu fuste colorate pe meleaguri americane, dar parca m-am facut un pic mai tolerant de cand am plecat (puti) de acasa!
Sau am invatat sa disting unele nuante, care acum imi scapa sau sunt adormite...
Nu, chiar nu cred ca fost frumos ca au huiduit cand a zis ca Ne-a spus ca ea nu crede in discriminare, ca toti oamenii sunt egali si ca tiganii, homosexualii si toti cei diferiti de noi trebuie tratati cu respect. Let's not forget that a mai spus. Cam asta a fost, nu stiu de ce s-a ajuns la altele de aici?! Ce a zis rau, pana la urma?!
Da, eu cred ca trebuie sa distingem tiganul bun de ala rau, negrul bun de ala rau si romanul bun de ala rau. Nu?!
PAna la urma cam toti marii artisti ai lumii au ajuns la un punct unde isi pot arunca (fals sau nu) o opinie legata de seceta mondiala, foamete, virusi informatici si orice vor muschii lor...asta doar daca nu jignesc sau incita. Si mie- in cazul de fata- chiar nu cred ca a facut nici una, nici alta...
Plus ca acelasi mesaj l-a transmis si in alte state est-europene si nu a primit acelasi raspuns!
Dar, vorba aia, ne luaram cu una alta si am uitat ca in Romania a cantat Madonna! Lucru destul de mare, parerea mea...

@all: Ce, chiar nu stim noi a ne bucura si cautam samanta de scandal in mai orice? Haideti, ascultati aici piesa aia dupa care a tinut speechul "memorabil" si sa lasam polemicile "degeaba", ca mai avem mult pana sa ne facem bine: http://www.youtube.com/watch?v=x-UHfuAEkbE&eurl=http%3A%2F%2F

Flavius Ţerbea said...

@Sofie: am uitat sa mai pun un "n dupa "dar parca m-am facut un pic mai tolerant de cand am plecat (puti) de acasa"...vroiam sa zic ca sunt plecat putiN de acasa...a nu se intelege cine stie ce, Doamne, iarta-ma! :)

Anonymous said...

mai aveam eu ceva de adaugat dar am impresia ca nu mai terminam pana maine analiza concertului !fiecare cu parerea si cu gusturile lui ..asa ca o sa urmez sfatul intelept :) al lui Flavius ...

Sofie said...

Flavius, nici eu n-am zis ca-i frumos ca s-a lasat cu huiduieli ... am zis doar ca huiduielile puteau fi evitate ... asa cum zicem ca n-a fost frumos ca au huiduit si sa le fie rusine, si ei sa-i fie rusine ca n-a zis doua vorbe in romaneste, dar a ales sa-i salute pe romani in tiganeste ... de aici au plecat huiduielile, nu de la speech ...
Cit despre toleranta, hai sa fim seriosi ... romanii sunt o natie toleranta, poate mult prea toleranta ... dar in fine, n-o mai lungesc ...
eu fac parte din categoria alora care nici nu se cred buricul pamintului fiindca-s romani, si nici nu-si pleaca capul de rusine cind aude vreo boacana de-a compatriotilor ...

Lola said...

oh well, eu nu-s asa inteleapta :))

@ sofie - chiar ma uimeste afirmatia ta "ca nici macar noi cei plecati n-avem dreptul sa ne ofensam pe ai nostri cind "se dau in spectacol"!! ba sa-mi fie cu iertare, ca daca zic ca nu-mi mai pasa de Romania si romani sunt omorata cu pietre (vorba vine, dar stii ce ar urma:"a uitat de unde a plecat" etc). Daca am obligatii ca roman, apoi am si drepturi, draga mea. :D
Nu a fost "o lectie despre discriminare si toleranta", ci a fost o declaratie. Nu le-a spus ce sa faca, nu le-a spus sa iubeasca tiganii si homosexualii, ci doar le-a amintit ca si ei sunt oameni.
Cineva trebuie sa le deschida ochii si de-or vrea sa vada, bine. Daca nu, sa le fie de bine - dar bine nu e ce fac.

Iar eu am dreptul la opinie, asa cum Madonna a avut dreptul la al ei, iar romanii nostrii la a lor :D

giulia said...

interesante toate opiniile prietenilor tai de pe blog.
dar, exista multa discriminare la noi în tara.
si rusine sa le fie, celor care nu recunosc asta.

d said...

hai Lola ,ca esti fata faina si inteleapta :) da nu inteleg de ce esti Gica contra la faza cu Madonna ...ideea e ca si ea si POATE si ai nostri au gresit dar..oare avea sange in instalatie cantareata sa faca aceleasi declaratii/sfaturi si in Italia ?!
Ai venit frate sa canti si sa le iei banii ..pai fa asta !Iar din scurta mea experienta cu vedetele cine se respecta nu lasa publicul sa astepte o ora :) e vorba de respect si de bun simt de care si matala pomeneai :)

Sofie said...

Lola, din punctul meu de vedere esti o fata inteleapta, ca daca ar fi altfel nu te-as vizita la cafea duminica dimineata :) ...
Dar cred ca nu m-am facut eu inteleasa cum trebuie, sau mai bine zis n-am fost suficient de explicita ...
Ce vroiam sa zic e ca noi n-avem dreptul sa ne ofensam ca compatriotii nostri au huiduit-o pe Madonna ... pai de ce? fiindca cel mai ieftin bilet a fost 120 lei, pe banii astia n-o puteai vedea decit pe ecrane, 120 de lei e mincarea romanului pe 4 zile ... ca sa fii aproape de scena plateai 160 de lei ... multi au venit din provincie, adauga tren, hotel, mincare ...si pentru ce?
doamna a intirziat mai bine de o ora, jumate de concert a fost remix, n-a scos doua vorbe in romaneste dar le-a zis i love you in tiganeste, iar chestia ca de acolo de unde vine ea nu exista discriminare e un pic de ipocrizie, nu credeti? ...
si zic si eu ca multi altii, ar fi avut curaj sa le zica ceva italienilor, britanicilor sau irlandezilor? ...neee, ca o linsau pe loc ...
dar lasa ca la romani merge ...
si mai vreau sa zic ca nu Madonna le-a facut cinste ca s-a dus in vizita la Bucuresti, ci ca romanii i-au facut cinste sa se duca la concert... cel putin asa ar trebui sa gindeasca un artist adevarat ... mai ales cind traieste din banii fanilor.

@Giulia - normal ca exista discriminare in Ro, asa cum exista in toata lumea, uneori mai pe fata, alteori ascunsa sub chestii political corecte - vezi continentul nord-american ... face parte din natura umana :) ...
dar asta e un subiect separat de discutie.

Oh well, sper ca n-am suparat pe nimeni pe aici, mai ales pe Flavius :).

Roxi si Alex said...

Pe cat ma tenteaza sa ma bag in discutie, ma abtin totusi, ca cine stie ce iese ;). Vreau numai sa zic asa, cam off topic, ca am lucrat cu copii de tigani si am observat ca degeaba vrei sa-i ''integrezi''. Ei nu prea vor sa fie integrati. Dragoste cu sila nu se poate :D

Lola said...

Majoritatea concertelor incep cu intarziere, la fel de des ca trenurile intarziate. Nu are de-a face cu respectul ci cu probleme tehnice de obicei.

Copil fiind am fost invatata 2 lucruri pentru care sunt recunoscatoare: sa nu fiu mocaita si sa nu dau o discutie la intors.

Tu, draga d, pana acum ai zis asa: a dat o lectie de moralitate si i-a facut tigani, apoi ai intors-o ca nu ai zis ca i-a facut tigani dar s-au simtit oarecum lezati, iar apoi ca au huiduit ca a avut intarziere o ora.

Fapt:
1 - Madonna a facut un statement - are dreptul, cu atat mai mult cu cat piesa care urma era cu tente tiganesti, cantata cu acompaniament tiganesc. (Motiv pentru care a rostit si cuvintele in tiganeste, ca o introducere pentru ce va sa vina). Artistii in ziua de azi considera ca sfera lor de influenta include o oarecare responsabilitate fata de problemele umane internationale. Nu-ti place, nu-i baga in seama.
2 - Nu a fost huiduita la intrarea pe scena, deci pica scenariul cu huiduiala din cauza intarzierii.
3 - A fost huiduita abia cand si-a exprimat parerea ca discriminarea e inumana.
4 - Nu a facut pe nimeni tigan.

De ce eu sunt Gica contra? pentru ca unele lucruri fac sens iar altele o cotesc ca la Ploiesti.

N-am nici un interes deosebit in drepturile Madonnei si nici ale tiganilor, ci doar in dreptate in general.

Si pentru ca in general cand nu esti de acord cu cineva, elegant este sa ignori (conform zicalei "daca nu ai nimic frumos de zis mai bine taci din gura") si este de prost gust sa-i dai in cap. Da, tin foarte mult la respect si bun simt.

Drept pentru care voi urma ce doar am zis si ma voi retrage din discutia asta total inutila si care poate continua la nesfarsit daca vrem.

d said...

sunt de parere ca opiniile contrare ar trebui sa fie constructive pentru a ne face sa intelegem unde e probema ..daca tu crezi ca ati strange jucariile si a pleca e solutia ..e foarte bine !nu-mi ramane decat sa iti doresc o saptamana faina !

rhodos said...

noi oricum suntem poporul care le stim pe toate. Mai e un lucru insa destul de cu tepi pentru toata lumea. Europenii au inceput sa fie mai putin vehementi in ce priveste discriminarea tiganilor din Romania pe motiv ca au inceput la randul lor sa cheltuie bani pentru integrare si cei mai multi ajung la concluzia ca tiganii stau mai bine pachet in avion si "acasa" "la" Romania pentru ca pur si simplu NU se pot integra. In fine, la nivel declarativ toti sunt "pro" dar cand jignesti pe cineva il cataloghezi tigan si gata. And this is Romania

flavius said...

servus...
astia suntem... mai intii ne/am isterizat anl la rind ca nu vine Madonna, sa vina Madonna apoi am luat-o cu huo... Orice ar fi fost i se cuvenea respectul atribuit unui oaspete... nu stiu ce lectii ne mai sunt necesare pentru putina demnitate si umilinta... iar mamaliga aia ne explodeaza, nu stiu cum, numai in fata... :)
toate cele bune

to-morrow said...

Nu are legatura cu subiectul dar ce-ar fi sa preiei o leapsa? Tocmai am lansat invitatia pe blogul meu :)

Andrea said...

parerea mea e cam asa;) nu am vazut concertul..nu am citit presa...am citit doar commenturile voastre aici. Imi pot insa foarte bine imagina ca din cei x² cumparatori de bilete la concert...aproximativ jumatate nu intelegeau o boaba de engleza...spiritul de turma are un efect ciudat in tara noastra. Nu e de competemta mea sa judec daca Madona avea dreptul , obligatia morala sau ce-o fi fost sa spuna ceva despre discriminare ...tigani etc. Eu stiu ca daca sint chemata sa fac o dare de seama sefului- ii fac darea de seama si nu ii recit din Eminescu...si ca mine sint probabil multi altii. Chiar si o Madona ar trebui sa isi cunoasca granitele.Vorbesti de discriminare sau toleranta...imi cer scuze daca numele Madonei pe linga muzica il asociez si cu scandaluri mondiale cu biserica, catolica. E un mic simbure de scandal ...mereu la Madona....cheia succesului ar zice unii...pentru mine personal nu e o valoare pe care sa o pun la egal cu Michael Jackson. Madona e un nume propulsat prin scandaluri...efect de soc...ma rog asta este parerea mea.Sincer ma infurii de fiecare data cind aud ca tiganii sint discriminati. Eu cred parca mai mult ca romanii sint discriminati in tara lor. Tiganii nu pot fi integrati NICIUNDE in lumea asta.Poti sa investesti milioane...poti sa faci ce vrei nu ii vei integra!!!Imi povestea o buna prietena profesoara la liceul de matematica -fizica ...cam asa: am primit un telefon ca un loc la liceu trebuie ocupat de un copil de tigan. Doua ore mai tirziu ma suna seful politic al tiganilor de la nivel local ca are doua locuri si vrea sa imi dea numele "noilor elevi"...ea stia doar de un nume. Suna la inspectorat...un nume!! Dar va intreb eu pe voi care traiti rasfirati prin lume: Nu sint copii capabili din Romania discriminati intr-o asemenea situatie? De ce un copil de tigan la un liceu daca nu isi merita locul acolo? Eu consider ca ar fi discriminat daca nu ar putea da examen acolo...sa intre pe merit.
Nu vreau sa va zic ce fiori v-ar trece acolo daca atunci cind te duci la o conferinta la un hotel renumit in fata hotelului sta proptit un BMW X5 din care urla manele si e cu numar de Romania si tu esti in cel mai select cartier din Frankfurt...unde fiecare stie ca masina no lasi in fata hotelului urlind si sfidind orice bun simt.Vina e si a romanilor ca s-au integrat prea tare cu ei odata...cine seamana ...aduna. Cred ca Romania putea promova un alt gen de muzica ceva vremuri nu atit de indepartate...o muzica adevarat populara...sa ma ierte toti ..cred ca aveam destule zone de promovat. Am promovat manele...acum ne zburlim cind sintem asociati cu ei...si totusi unde e calea de mijloc? Traiesc in Romania? Au aceleasi drepturi si obligatii ca toti cei de acolo...asta e normalitate.Mie nu imi sint cunoscute legi ca nu au voie sa lucreze, sa voteze, deci poate ma lamureste si pe mine cineva ce avea Madona cu discriminarea??Da eu m-as ridica la nivel mondial si as spune raspicat!! Fratilor integratii voi daca sunteti mai capabili. Sa ii infieze ea daca crede ca e posibil sa faca ceva mai mult decit romanii sau europenii.La noi au avut mereu dreptul sa munceasca, sa invete, sa voteze...ce sa le mai faci??Mie mi s epare cam asa- ea si-a expus punctul de vedere si a avut ocazi asa il vada si pe cel al celor din Romania. Scor egal!

Flavius Ţerbea said...

Uf, al naibii subiectul asta. Eu doar ziceam ca imi pare ciudat ca au fluierat-o pe cantareata si in loc sa savuram evenimentul ne-am luat cu una alta, tiganeli si tot nu am aflat daca a fost sau nu fain concertul Madonnei la Bucuresti! Si nici nu mi-ati spus daca v-a placut La Isla Bonita in combinatie cu melodia tiganeasca!
Si nu vreau sa cad la pace cu nimeni...pentru ca nu am de ce...respect si chiar incurajez dialogul, chiar si in contradictoriu...ar fi si pacat sa avem toti aceleasi pareri pe un anumit subiect tot timpul...dar nu m-ar deranja chiar deloc lipsa semi-jignirilor sau cuvintelor nepotrivite.
Si da, mie imi place Madonna si chiar vorbeam cu cineva ca as fi dispus sa platesc pana in 200 de dolari sa o vad live. Ceea ce nu as face pentru multi alti artisti. Chiar daca faima ei a fost sau este...
Cat despre toleranta si intoleranta...cum ziceam...treaba complicata si/sau subiectiva!