Sunday, December 16, 2007

Corul de Camera Caedonia din Sibiu - turneu in SUA




Concertul din Washington DC -tinut la Biserica Ortodoxa din Falls Church, Va... din cadrul turneului in America al Corului de Camera Caedonia din Sibiu (nu e asa ca suna meserias?!)a fost foarte reusit! Cum zicea cineva, am simtit ca vine Craciunul dupa (si in timp ce) am auzit colindele noastre romanesti!
A fost foarte interesant sa vezi un cor romanesc concertand in America. Si pe langa ca a fost interesant, a fost chiar frumos.
Intalnirea cu ei (in special, cu Simona si Claudiu), colindele si excursia prin Washington DC a fost cadoul nostru de Craciun pe anul asta!

PS#1 Ratacind vreo doua ore bune prin DC in cautarea bisericii unde se tinea concertul, nu a mai fost la fel de distractiv. Dimpotriva, chiar. Si cand zic"ratacind" sa intelegeti ca ne-am ratacit bine de tot, noroc cu un tip care a venit dupa noi, ca altfel pierdeam concertul. In mod clar, chiar.
PS#2 Raceala unor romani-americani nu a fost, de asemenea, prea distractiva. Sa fim noi sanatosi...
PS#3 Manelele ascultate la miez de noapte intr-un hotel de lux a fost oarecum distractiv...
PS#4 Revederea (prea)scurta si despartirea de prieteni buni nu e chiar deloc distractiva. Parerea noastra!

Dar, ca sa fim romani, mai bine mai putin decat deloc, nu?!
...ca decat bolnav si sarac, mai bine sanatos si bogat...ca sa citam din mari clasici ai neamului. Nu-mi mai amintesc exact numele acestor clasici, dar cred ca se pot gasi la orice bodega de cartier.


1 comment:

J Damian said...

I just saw Corul Caedonia din Sibiu perform in Southfield, Michigan and they are wonderful! they are on their way to Chicago and I recommend anyone in the Chicago area to go and see them sing.